LV
EN
Sākums
Preču katalogs
Rieksti, sēklas, žāvēti augļi
Pārtikas produkti
Maizes un konditorejas izejvielas
Iekārtas bāriem un restorāniem
Trauki, glāzes, piederumi
Virtuves inventārs
Konditorejas inventārs
Bāra inventārs
Trauku noma
Trauki
Galda piederumi
Gatavošanas un transportēšanas inventārs
Mēbeles un tekstils
Glāzes un krūzes
Servēšanas inventārs
Bāra iekārtas un inventārs
Dekorācijas galda klāšanai
Kafijas studija
Tehnikas nodaļa
Par mums
Aktuāli
Kontakti
Kļūt par klientu
Par mums
Aktuāli
Kontakti
Kļūt par klientu
LV
EN
Meklēt
2
Grozs
Preču katalogs
Rieksti, sēklas, žāvēti augļi
Pārtikas produkti
Maizes un konditorejas izejvielas
Iekārtas bāriem un restorāniem
Trauki, glāzes, piederumi
Virtuves inventārs
Konditorejas inventārs
Bāra inventārs
Trauku noma
Trauki
Galda piederumi
Gatavošanas un transportēšanas inventārs
Mēbeles un tekstils
Glāzes un krūzes
Servēšanas inventārs
Bāra iekārtas un inventārs
Dekorācijas galda klāšanai
Kafijas studija
Tehnikas nodaļa
Receptes
Jaunumi
Semināri
Raksti
Galerija
Jaunumi
Granolas un musli – garšīgam dienas sākumam
Raksti
Aktualitātes kafejnīcās, restorānos un bāros 2021. gadā
Jaunumi
Korporatīvie pasākumi – gatavojam kopā arī attālināti!
Semināri
Lyre’s tiešsaistes kokteiļu prezentācija
Jaunumi
Lyre’s – bezalkoholiski dzērieni ar autentisku garšu un buķeti
Jaunumi
Aktuālā informācija klientiem
Jaunumi
Atklāta pieteikšanās Gemoss grantu konkursam
Jaunumi
Aktuālā informācija e-veikala klientiem
Jaunumi
Gemoss atver veikalu Valmierā
Raksti
Ziemas garšas kokteiļos ar Monin
Semināri
Tiešsaistes meistarklase – Gatavojam kopā!
Semināri
Tiešsaistes seminārs ar Soira un Pupuchi produkciju
Raksti
Latvijā ražoti produkti Gemoss sortimentā
Raksti
HoReCa ceļvedis
Semināri
Tiešsaistes seminārs – jaunākie karsto kokteiļu koncepti un receptes
Jaunumi
Dāvanu ceļvedis svētku laikam
Raksti
Jaunas garšas karsto kokteiļu pasaulē
Semināri
Tiešsaistes seminārs – šokolādes dekoru pagatavošanas tehnikas
Receptes
Video recepte: bagātīga riekstu kūka
Raksti
Dinārs Zvidriņš par dalību pasaules pavāru konkursā “Bocuse d’Or”
Semināri
Zanes Stavras meistarklase ”Laikmetīgu daudzveidīgo kūku dizains un konstruēšana”
Semināri
Karsto kokteiļu meistarklase Liepājā
Raksti
Smūtija bļoda – aktualitāte krāsainām un pilnvērtīgām brokastīm
Semināri
Tiešsaistes seminārs par resursu taupīšanu ar iSi
Receptes
Receptes – cepumi un pankūkas veselīgā manierē
Jaunumi
Jauno bārmeņu konkurss Monin Junior Cup 2020
Semināri
Tiešsaistes seminārs – karstie kokteiļi
Jaunumi
Jaunums sortimentā – Gemoss Collection tējas
Jaunumi
Gemoss piedalās Riga Food 2020
Jaunumi
Just Nature zīmola plašais sortiments
Jaunumi
Just Nature jaunā produktu līnija – milti veselīgām maltītēm
Semināri
Tiešsaistes seminārs “Konditorejas dekori”
Semināri
Tiešsaistes seminārs “Maizes pagatavošana”
Semināri
Tiešsaistes seminārs – kafijas dzērieni un to pagatavošana
Raksti
Kā izvēlēties skaistāko un gardāko kāzu kūku
Jaunumi
Jaunas garšvielas Gemo Spice sortimentā
Semināri
Rational demonstrācija profesionāļiem
Semināri
Tiešsaistes seminārs – kāzu kūku dekori
Jaunumi
Virtuves telpu noma pasākumiem
Semināri
Tiešsaistes seminārs par graudaugu izmantošanu
Raksti
Saldējuma sezonai aktuālais piedāvājums
Jaunumi
Pavasara jaunumi no Monin
Receptes
Maizes cepšana mājās – sastāvdaļas un recepte
Raksti
Produktu izlase grila sezonas atklāšanai
Jaunumi
Limonādes, kafijas dzērienu un kokteiļu gatavošana mājās
Jaunumi
Biežāk uzdotie jautājumi par e-veikalu
Jaunumi
Gemoss e-veikals – iepirkšanās internetā ar piegādi
Jaunumi
Just Nature sortimentu papildina rīsi
Jaunumi
Našķis veselības stiprināšanai – sukādes
Jaunumi
Izmaiņas Trauku nomas darbalaikā
Jaunumi
Jauni produkti Just Nature sortimentā
Semināri
Modernās gastronomijas seminārs
Receptes
Pavasarīgā šokolādes un matcha kūka
Jaunumi
Lieldienu piedāvājums svētku galdam
Jaunumi
Jaunums Chocolate IT sortimentā
Receptes
Vasaras aktuālais kokteilis – Green Park Fizz
Receptes
Sulīgā ābolu tarte ar kanēli
Raksti
Valdzinātājs kanēlis un tā dažādība
Raksti
Kvalitātes kritēriji extra virgin olīveļļai
Jaunumi
Bioloģiska extra virgin olīveļļa
Receptes
Valentīndienas aveņu musa kūka – Sirds
Raksti
Kafijas dzērienu pamats – piena putošana
Receptes
Gaisīgie vaniļas maršmelovi
Raksti
Garšvielu karaliene vaniļa
Raksti
Dizains un kafija roku rokā – veikala Manilla stāsts
Receptes
Ābolu un karameļu musa kūka
Raksti
2020. gada krāsa kulinārijā
Jaunumi
Saldums bez grēka – džems ar stēviju
Receptes
Ziemassvētku smalkmaizītes ar rozīņu pildījumu
Receptes
Piparkūku mīkla ar medu
Receptes
Trīs kārtu šokolādes musa torte
Jaunumi
Ziemassvētku dāvanas gardēžiem
Raksti
Konditorejas šokolāde un svarīgākās nianses tās izmantošanā
Jaunumi
Bormioli Rocco glāzes galda klājumam ar personību
Receptes
Klasika jaunā gaismā – trifeļu humuss
Receptes
Svētku burkānkūka ar aprikožu želeju
Jaunumi
Kokteiļu putas jeb olbaltuma aizstājējs
Receptes
Ziemassvētku noskaņas karstie dzērieni
Jaunumi
Kviešu stiebru salmiņi – dabas sniegtā alternatīva
Raksti
Tējas piederumi silto dzērienu sezonai
Receptes
Hans Ovando sāļā kūka ar pīli, foie gras un apelsīniem
Jaunumi
Just Nature – produkti no dabas
Jaunumi
Kviešu kliju trauki – unikāla vienreizlietojamā alternatīva
Receptes
Eksotiskais līčiju deserts
Jaunumi
Pielāgojams dizains un nevainojama kvalitāte – Cafe Racer
Jaunumi
Trifeļu valdzinājumā – jauni produkti delikatešu baudītājiem
Raksti
Salds un vēl saldāks – cukura produkti konditorejā
Raksti
Kafijas automāta lietošanas pieredze vietā, kur rosās Domas
Raksti
Mācīties, lai nodotu zināšanas tālāk – saruna ar Alexandre Bourdeaux
Receptes
Vegānie cinnamon rolls ar valriekstiem un rozīnēm
Jaunumi
Našķējies veselīgi – Eat Real gardie čipsi
Receptes
Aktuāli sezonā: karameļu-lazdu riekstu un ābolu pīrāgs
Jaunumi
Jura – kafijas automāti, kas pielāgoti visām prasībām
Receptes
Recepte soli pa solim – melleņu spoguļglazūra
Jaunumi
Dzirkstoša veldze ar Dzīvības dzērienu kombuča
Raksti
Dzīvosim zaļi – dabai draudzīgi vienreizlietojamie trauki
Jaunumi
Kvalitāte un dizains roku rokā – Loveramics kafijas dzirnavas
Receptes
Recepte – vasarīgās mango un sarkano ogu musa kūciņas
Jaunumi
Viens Piens – dabīgs produkts kafijas dzērienu gatavošanai
Raksti
Želatīns, agars un pektīns – recinātāju ābece
Raksti
Trauku noma visiem dzīves svētkiem
Jaunumi
Sāc dienu ar rīta kafiju Gemoss pop-up veikalā
Receptes
Veldze vasarā – ledus tējas sīrupi dzērieniem
Jaunumi
Ātrākam un kvalitatīvākam darbam virtuvē – iSi kulinārijas sifoni profesionāļiem
Raksti
Noskaidrots ‘’Izcilās garšas meklējumi’’ kokteiļa autors
Raksti
Līderis Nr.1 visā pasaulē – Vitamix blenderi un to priekšrocības
Raksti
Augu pieni kafijas dzērienu gatavošanā
Jaunumi
Unikālās Microplane rīves un pavāra pieredze to lietošanā
Receptes
Dzirkstošie kafijas dzērieni vasarai (+receptes)
Raksti
Atspirdzinājums vasarā – limonādes un to pasniegšana (+receptes)
Raksti
No pamatlietām līdz eksperimentiem – konditorejas piederumi
Jaunumi
Brīvības ielā 111 atvērts Gemoss pop-up veikals
Jaunumi
Just Nature sortimentu papildina melnās pupiņas
Receptes
Melno pupiņu salāti ar dārzeņiem, zaļumiem un sojas sieru
Receptes
Atspirdzinies vasarā – Spritz kokteiļi un to pagatavošana
Jaunumi
Gemoss radījis jaunu zīmolu Chocolate IT
Raksti
Labākais no dabas – The Bridge graudaugu un riekstu dzērieni
Jaunumi
Jaunu garšu apvāršņi – Monin jaunākie produkti
Jaunumi
Graudaugu jaunpienācējs sorgo
Jaunumi
Vasaras garša jebkurā sezonā – ogu biezenis no La Fruitiere
Raksti
Caur garšām uz jaunām zināšanām – kafijas tendences 2019. gadā
Raksti
Konditoreja kā māksla – Spānijas šokolatjē Hans Ovando
Semināri
Sieviešu dienas Lend to Learn seminārā atzinību gūst Inese Bedeice (+Foto)
Raksti
Mainīgie dzērieni – Monin kafijas sīrupi garšu dažādībai
Raksti
Garša ar paliekošu vērtību – konditorejas tendences 2019. gadā
Raksti
Tuvāk dabai un īstām garšām – kokteiļu tendences 2019. gadā
Raksti
Kvalitatīvi un gaumīgi bāra piederumi izcilu kokteiļu radīšanai
Jaunumi
Jaunas dimensijas maltītēm – dūmotājs Smoking Gun Pro
Raksti
Kaloriju sprādziens jeb freakshake kokteiļi
Jaunumi
Ēdiens ar saglabātu vērtību – PolyScience cirkulators
Semināri
Otrajā Lend to Learn seminārā laurus plūc Kristaps Sīlis
Jaunumi
Vīna piederumi ar kvalitāti un dizainu roku rokā
Raksti
Veselīgie rieksti un to izmantojums ikdienas uzturā
Jaunumi
Belcolade – uzticama beļģu šokolāde profesionāļiem
Jaunumi
Mini zefīri – gaumīgs papildinājums desertiem un dzērieniem
Receptes
Padomraksts: kraukšķīgās pâte sablée tartes pagatavošana
Receptes
Kokteiļa ”Passion Colada” recepte
Jaunumi
Indukcijas plīts, kas strādā cilvēka vietā – The Control °Freak™
Receptes
Kvinojas salāti ar vistas fileju, fenheli, apelsīniem un vīnogām
Receptes
Sasildies ar dzērieniem – karstie kokteiļi ziemas sezonai
Jaunumi
Franču kvalitātes mantojums – Lapalisse eļļas
Jaunumi
Arcos naži – atmiņā paliekoša kvalitāte
Receptes
Īpašo ”Svētku kokteiļu” receptes
Semināri
Pirmajā Lend to Learn uzvar šefpavārs Deniss Ivankovs
Receptes
Gaisīgs meringa deserts ar zemeņu krēmu
Jaunumi
La Fruitiere – augļu un ogu biezeņi kā garšas zinātne
Jaunumi
Nord Salse – līderis pesto ražošanā
Jaunumi
Konditorejas izejvielas kā modernās gastronomijas pamats
Jaunumi
LOVERAMICS krūzes – izcila forma, izcils saturs
Jaunumi
Sāls un piparu dzirnavas PEUGEOT
Jaunumi
GENWARE kolekcija – kapara trauki ar orģinalitāti
Jaunumi
Kafijas ķiršu limonāde COCHELE
Receptes
Bezalkoholiskais kokteilis GREEN MILE
Jaunumi
Steelite trauku kolekcijas Aura un Willow – sinerģija, kas aizrauj
Jaunumi
APS trauki – plašs sortiments un izcila kvalitāte
Jaunumi
Libbey glāzes īstiem TIKI kokteiļiem
Semināri
Monin Cup Latvija 2018 uzvar Aldis Glodenis (+Foto)
Jaunumi
Steelite: ALMA ANFORA – autentiski keramikas trauki
Receptes
Torte “Japāņu mēness”
Jaunumi
Deserta mērces – L’Artiste de Monin
Receptes
Pasta ar dārzeņiem un Pancetta saldā krējuma mērcē
Jaunumi
ALB GOLD pasta – veselīgās tradīcijas
Jaunumi
EL Sabor meksikāņu uzkodas – atpūta visaugstākajā līmenī
Receptes
Pērļu grūbas ar kazas sieru un spinātiem
Jaunumi
MONIN sīrupi – īsta garša un izcila kvalitāte
Jaunumi
SCHOTT ZWIESEL glāžu līnija SENSA
Jaunumi
RAK porcelāns ar cienītām vērtībām
Receptes
Kvinojas salāti ar avokado, tomātiem, piparmētru un kumīnu
Jaunumi
Enerģijas lādiņš – Nuts&Berries riekstu batoniņi
Receptes
Kraukšķīgs kārums – riekstu tartaletes
Receptes
Marcipāna-makadāmijas riekstu trifeles
Jaunumi
KAI – profesionālie naži ar pārbaudītu kvalitāti
Receptes
Tiramisu torte – recepte itāļu desertu cienītājiem
Receptes
Žāvētu augļu un riekstu trifeles
Jaunumi
Emile Henry – izsmalcinātas keramikas trauki
Jaunumi
Graupera – īpaši izturīgi māla trauki
Jaunumi
Tēja katrai noskaņai – Just T
Mēs izmantojam sīkfailus, lai uzlabotu Jūsu pārlūkošanas pieredzi, personalizētu pieejamo informācijas saturu un spētu sniegt tieši Jums paredzētus ieteikumus un piedāvājumus.
Piekrītu