LV

Apmācības konditoriem: bezglutēna milti un sublimētas ogas

Aicinām konditoreju pārstāvjus  uz individuālām apmācībām par bezglutēna miltu un sublimētu ogu pielietojumu receptēs. 

GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko savā profesionālā praksē ir padziļināti pētījusi dažādu veidu alternatīvo (bezglutēna) miltu un sublimēto ogu pielietojumu receptēs. Vairāk nekā gadu ilgā darbā ir iepazītas jaunu un veselīgu pārtikas izejvielu īpašības un “uzvedība” kulinārijā un konditorejā. Ina ir gatava sniegt apmācības nozares profesionāļiem, dalīties ar gūtajām zināšanām un pieredzi, lai katram uzņēmumam savā ēdienkartē būtu viegli ieviest aktuālas, veselīgas un gardas receptes.

Konditorejas nozares profesionāļi ir aicināti sūtīt ziņu ar savu kontaktinformāciju un pārstāvēto uzņēmumu uz eksperts@gemoss.lv – vienosimies par Jūsu uzņēmuma profilam saistošu apmācību saturu un ērtāko tikšanās laiku.

Apmācību laikā Ina sniegs bāzes informāciju par produktu īpašībām, kas pēcāk atvieglos darbu ar individuāli izstrādātām receptēm:
– atbildēs uz interesējošajiem jautājumiem,
– sniegs zināšanas par dažādu miltu un sublimēto ogu īpašībām,
– rādīs, kā ērtāk un vienkāršāk strādāt ar produktiem.

Uzņēmumu pārstāvjiem apmācības ir bez maksas, tās tiek sniegtas klātienē, pēc vienošanās, ievērojot visus epidemioloģiskās drošības noteikumus.