LV

CARANDINI balzametiķi – atsvaidzini garšu

Šis produkts vairs nav tikai Itālijas kulinārijas firmas zīme. Balzametiķi lieto dažādu ēdienu pagatavošanā visā pasaulē – sākot no gaļas ēdieniem un salātiem līdz pat saldēdienu brīnumu radīšanai un arī ēdienu dekorēšanai. Produkts, kas paceļ ēdienu citā līmenī.

Balzametiķa dzimtene ir Itālijas pilsēta Modena, kur tapusi šī produkta oriģinālrecepte un kuru par pamatu izmanto lielākie ražotāji. Ar īpašo Modenas marķējumu tiek apzīmēts augstvērtīgs un kvalitatīvs balzametiķis, kurš gatavots tikai no Modenas vai Redžo nell’Emīlijas reģionā audzētu vīnogu misas. Ar šādu kvalitātes zīmi strādā arī viens no mūsdienīgākajiem un prestižākajiem balzametiķa ražotājiem CARANDINI.

Uzņēmuma profesionalitāte slēpjas darbinieku pieredzē un ģimenes aizrautībā, jo tā jau vairākus gadsimtus ir specializējusies etiķa ražošanā. Uzņēmuma laboratorija veic testus katrā ražošanas procesa posmā no izejvielu atlases līdz pārbaudēm etiķa nogatavināšanas un novecošanas laikā. Tad produkts tiek filtrēts, lai nodrošinātu augstu balzametiķa kvalitāti, un eksportēts uz vairākām pasaules valstīm, tostarp Latviju. Sortimentā ir pieejams gan gaišais, gan tumšais balzametiķis, balzametiķa krēmi ar dažādām piedevām, piemēram, safrānu, ķiplokiem un rozmarīnu, hibisku un citiem, kā arī BIO balzametiķis un ābolu sidra etiķis. Šie un vēl citi CARANDINI balzametiķi atrodami Gemoss veikalos.

Pateicoties dažādām krāsām un konsistencei, CARANDINI balzametiķi ne tikai papildinās Jūsu receptes ar kvalitatīvu garšas “pieskārienu”, bet arī padarīs ēdiena noformējumu acīm baudāmu.