LV

Dzirkstošie kafijas dzērieni vasarai (+receptes)


Aukstie, dzirkstošie kafijas dzērieni būs interesants papildinājums bāra piedāvājumam, it īpaši karstās sezonas laikā, kad klienti vēlas baudīt ko atvēsinošu. Piedāvājam iedvesmoties kokteiļu kartes papildināšanai ar divām receptēm dzirkstošiem kafijas dzērieniem, kas šobrīd pasaulē ļoti pieprasīti interesanto garšu savienības dēļ.

Plūmju dzirkstošā kafija

Glāzē ieber ledu, pielej sīrupu, dzirkstošo dzērienu un beigās pievieno espresso. Apmaisa, izdekorē ar ogām, augļiem, salmiņu un pasniedz.

Ogu dzirkstošā kafija

  • Monin kazeņu vai melleņu sīrups 20 ml
  • Sprite vai toniks 200 ml
  • Espresso 30 ml

Kokteiļglāzē ieber ledu, pielej sīrupu, dzirkstošo dzērienu un beigās pievieno espresso. Apmaisa, izdekorē ar ogām, augļiem, salmiņu un pasniedz.

Ieteikums! Šo dzērienu pagatavošanā var izmantot arī jauno Monin acerolas sīrupu – ar to kokteilim būs patīkami augļaina un svaiga garša, tāpat var eksperimentēt ar ķiršu, aveņu un citiem Monin sīrupiem. Savukārt izteiktas kafijas garšai iesakām izmantot Andrito svaigi grauzdēto kafiju.