LV

Ēdiens ar saglabātu vērtību – PolyScience cirkulators


Sous Vide Proffesional Chef sēriju papildina cirkulators, kas izstrādāts, balstoties uz pasaulē labāko šefpavāru prasībām. Profesionālā ierīce nu ļauj atklāt pavisam jaunas garšu apvāršņus virtuvē.
Cirkulators Immersion Circulator CHEF 120V/60Hz radīts ar visai vienkāršu, bet tomēr ļoti nozīmīgu mērķi – pagatavot ēdienu, izmantojot vakuumu, ūdeni pareizā temperatūrā un precīzi kontrolētu laiku. Šādā veidā tiek saglabāts viss labākais no produkta – garša, smarža un uzturvērtība. Tas ir piemērots gaļas, zivs un dārzeņu pagatavošanai. Ar cirkulatoru gatavots, jebkurš produkts būs saglabājis visas labākās īpašības, turklāt vienmērīgi un lēni, tāpēc garša ievērojami atšķirsies.
Kompaktais dizains atvieglo ierīces uzglabāšanu, turklāt to var piestiprināt pie jebkura katla vai tvertnes ar apaļām vai plakanām sienām. Ierīce spēj uzņemt līdz pat 30 l šķidruma cirkulēšanas kontrolei.

PolyScience Sous Vide Professional™ cirkulators un citas iekārtas no šī zīmola varat iegādāties Gemoss tehnikas nodaļā (+371 22018682 Mikus Ābele, tehnikas nodaļas vadītājs) vai pasūtot to pie Gemoss tirdzniecības pārstāvjiem.