LV

Gatavošanas meistarklases kolektīviem

GEMOSS kulinārijas speciālisti, līdzās profesionāļu apmācībām, labprāt rūpējas arī par radošām un izglītojošām kolektīvu saliedēšanas aktivitātēm, piedāvājot daudzveidīgas kopā gatavošanas meistarklases. Gan lielākiem, gan mazākiem uzņēmumu kolektīviem tas ir kvalitatīvi kopā pavadīts laiks profesionālā virtuvē šefpavāra vadībā, apgūstot jaunas iemaņas un radot pašiem savu šefpavāra maltīti.

Kopā ar kolektīvu aicinām izvēlēties saistošākās receptes no šefpavāres Inas Poliščenko piedāvātās programmas, vienoties par meistarklases norises datumu, savukārt, GEMOSS rūpēsies par jaunām iemaņām un sirsnīgu atmosfēru visa pasākuma garumā!

TĒMAS

DESERTU KLASIKA
līdz 10 personām:

Kraukšķīgu makarūnu gatavošana + pildījumi
vai
Gaisīgu eklēru gatavošana + pildījumi
vai
Naked cake – svētku kūka, kas remdēs visu kolēģu izsalkumu

10+ personas:

creme brule
un
tiramisu
un
šokolādes fondants
(Meistarklases noslēgumā cienāsim ar sāļo uzkodu – pārsteigums no šefpavāra).

VESELĪGĀS BĻODAS
10+ personas:

poke bļoda (zivs, rīsi, avokado, gurķis, jūras zāles, kukurūza, paipalu olas)
un/vai
budas bļoda (humuss, pupiņas, kukurūza, gurķis, tomātu salsa, burkāni, sēklu kraukšķi)

VEGĀNISKĀ ĒDIENKARTE
10+ personas:

turku zirņu plācenis ar dārzeņu nūdelēm, ķirbju sēklu eļļu un grauzdētiem -drupinātiem lazdu riekstiem
vai
Mung pupiņu karijs ar zaļumiem un ciedru riekstiem
un
Kakao smūtija bļoda ar pašgatavotu granolu un riekstiem


GURMĒ VAKARIŅAS

10+ personas:

Foreles tartars ar svaiga gurķa salsu, pašu gatavotu majonēzi, zemā temperatūrā gatavotu olas dzeltenuma želeju un kaperu pulveri un šokolādes fondants ar upeņu sorbetu un pistāciju drumstalām.

MOLEKULĀRĀ KULINĀRIJA
10 + personas (prezentācija un degustācija):

ogu limonāde (iSi Twist’n Sparkle)
un
zemos grādos gatavota forele ar mārrutku krēmu (iSi Cream Whip)
un
saldā kartupeļa krēmzupa ar kraukšķīgo bekonu un drupinātiem lazdu riekstiem (iSi Thermo Whip)
un
Gaisīgās vafeles ar šokolādes musu (iSi Gourmet Whip)

Kulinārijas meistarklases vada GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko.
Norises vieta: GEMOSS Semināru zāle, Mūkusalas ielā 73

Jautājumiem un rezervācijai: luize.krumina@gemoss.lv , 26630638
Interesējoties par meistarklases maksu, aicinām norādīt personu skaitu un izvēlēto meistarklases programmu.