LV

GEMOSS pārtikas izstādē RIGA FOOD 2022

Pēc divu gadu pārtraukuma esam priecīgi atgriezties starptautiskajā pārtikas izstādē RIGA FOOD 2022, kas no 8. līdz 10. septembrim norisināsies izstāžu centrā Ķīpsala.

RIGA FOOD 2022 ietvaros planojam iepazīstināt apmeklētājus ar GEMOSS darbības virzienu daudzpusību HoReCa sektorā. Izstādes ameklētāji ir laipni gaidīti GEMOSS stendā C8/D9, lai iegūtu profesionāļiem saistošu informāciju, uzzinātu par sadarbības iespējām un aktualitātēm HoReCa sektorā.

Mūsu  speciālisti prezentēs plašo pārtikas izejvielu klāstu, oriģinālo GEMOSS zīmolu produkciju, privātās preču zīmes ražošanas iespējas, jaunumus HoReCa profesionālo iekārtu un inventāra sortimentā. Pasākumu programmā un ekspozīcijā esam iekļāvuši aktuālas ēdienu un dzērienu, kā arī virtuves inventāra, trauku un galda klājumu koncepcijas.

Aicinām iepazīt daudzveidīgo semināru programmu un apciemot GEMOSS stendu RIGA FOOD.

PROGRAMMA

GEMOSS stends C8/D9

 

CETURTDIENA, 8. SEPTEMBRIS

11:40
KAFIJAS DZĒRIENU DEKORĒŠANA
L’Artiste deserta mērces – zīmuļi
Ilgums: 20 min
Barista Kārlis Lībeks

12:00
PASAULES KOKTEIĻU KLASIKA BEZALKOHOLISKĀS VERSIJĀS
Negroni, Old Fashioned, Dry Martini, Margarita un citu 2022. gada pārdotāko kokteiļu garšas bez alkohola
Ilgums: 1 stunda
Bārmenis Andris Reizenbergs

13:00
TENDENCES KAFIJAS PASAULĒ
Origami un Flair Espresso brūvrīki, nitro kafijas ķiršu limonādes degustācija
Ilgums: 30 – 40 min.
Barista Kārlis Lībeks

14:00
INOVATĪVI AUGU VALSTS ĒDIENI
Strukturētās zirņu pārslas ar garšvielām: pagatavošana un degustācija
Ilgums: 30 min.
Šefpavāre Ina Poliščenko

14:30
SMŪTIJI: oriģinālas garšas un izejvielas
La Fruitière biezeņi, alternatīvie piena dzērieni, sēklas un superfoods augu pulveri. Vitamix blenderi
Ilgums: 30 minūtes
Šefpavāre Ina Poliščenko

15:30
IDEJAS BIZNESAM: STREET FOOD GATAVOŠANAS IEKĀRTAS
Vafeļu panna BUBBLE, hotdogu grils, karstmaižu grils – lietošana un receptes
Ilgums: 1 stunda
Šefpavāre Ina Poliščenko

16:30
GUDRA SAIMNIEKOŠANA PROFESIONĀLĀ VIRTUVĒ
Ilgtspējīgas iekārtas darba, laika un izejvielu resursu taupīšanai
Ilgums: 1 h
Šefpavāre Ina Poliščenko

 

PIEKTDIENA, 9. SEPTEMBRIS

11:00
GUDRA SAIMNIEKOŠANA PROFESIONĀLĀ VIRTUVĒ
Ilgtspējīgas iekārtas darba, laika un izejvielu resursu taupīšanai
Ilgums: 1 h
Šefpavāre Ina Poliščenko

12:00
INOVATĪVI AUGU VALSTS ĒDIENI
Strukturētās zirņu pārslas ar garšvielām: pagatavošana un degustācija
Ilgums: 30 min.
Šefpavāre Ina Poliščenko

13:00
PASAULES KOKTEIĻU KLASIKA BEZALKOHOLISKĀ VERSIJĀ
Negroni, Old Fashioned, Dry Martini un citu populāru kokteiļu garšas bez alkohola
Ilgums: 1 st.
Bārmenis Andris Reizenbergs

14:00
KAFIJAS DZĒRIENU DEKORĒŠANA
L’Artiste deserta mērces – zīmuļi dekorēšanai
Ilgums: 20 min
Barista Kārlis Lībeks

14:20
TENDENCES KAFIJAS PASAULĒ
Origami un Flair Espresso brūvrīki, nitro kafijas ķiršu limonādes degustācija
Ilgums: 30 – 40 min.
Barista Kārlis Lībeks

15:20
SMŪTIJI: oriģinālas garšas un izejvielas
La Fruitière biezeņi, alternatīvie piena dzērieni, sēklas un superfoods augu pulveri. Vitamix blenderi
Ilgums: 30 minūtes
Šefpavāre Ina Poliščenko

16:20
IDEJAS BIZNESAM: STREET FOOD GATAVOŠANAS IEKĀRTAS
Vafeļu panna BUBBLE, hotdogu grils, karstmaižu grils – lietošana un receptes
Ilgums: 1 stunda
Šefpavāre Ina Poliščenko

 

SESTDIENA, 10. SEPTEMBRIS

10:30
SMŪTIJI: oriģinālas garšas un izejvielas
La Fruitière biezeņi, alternatīvie piena dzērieni, sēklas un superfoods augu pulveri. Vitamix blenderi
Ilgums: 30 minūtes
Šefpavāre Ina Poliščenko

11:00
INOVATĪVI AUGU VALSTS ĒDIENI
Strukturētās zirņu pārslas ar garšvielām: pagatavošana un degustācija
Ilgums: 30 min.
Šefpavāre Ina Poliščenko

12:00
IDEJAS BIZNESAM: STREET FOOD GATAVOŠANAS IEKĀRTAS
Vafeļu panna BUBBLE, hotdogu grils, karstmaižu grils – lietošana un receptes
Ilgums: 1 stunda
Šefpavāre Ina Poliščenko

13:00
GUDRA SAIMNIEKOŠANA PROFESIONĀLĀ VIRTUVĒ
Ilgtspējīgas iekārtas darba, laika un izejvielu resursu taupīšanai
Ilgums: 1 stunda
Šefpavāre Ina Poliščenko

14:30
PASAULES KOKTEIĻU KLASIKA BEZALKOHOLISKĀ VERSIJĀ
Negroni, Old Fashioned, Dry Martini un citu populāru kokteiļu garšas bez alkohola
Ilgums: 1 stunda
Bārmenis Andris Reizenbergs

 

Starp daudziem notikumiem – semināriem, meistarklasēm un degustācijām – 8. septembrī, uzreiz pēc izstādes “Riga Food 2022” oficiālās atklāšanas ceremonijas, uz izstādes galvenās skatuves tiks paziņoti un apbalvoti maizes konkursa “Ēdiens kā zāles” laureāti. Lepojamies, ka kopā ar zinošiem dietologiem un uztura speciālistiem konkursa žūrijā tika aicināta arī GEMOSS vadītāja Ieva Treija. Konkursā šogad tika vērtēta dažādu Latvijas ražotāju piedāvāto maižu garša, attiecībā pret sastāvu – šķiedrvielu, sāls un cukura daudzumu.

8. septembrī plkst. 12.00 RIGA FOOD viesistabā notiks “Virtuves sarunas”, kurās GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko kopā ar šefpavāru Artūru Arnicānu gatavos receptes no pavārgrāmatas “Baltic Chefs” un dalīsies stāstos par kulinārijas nozarē paveikto un nākotnes plāniem.

Uz tikšanos RIGA FOOD 2022 8.-10 septembrim izstāžu centrā Ķīpsala.