LV

Hans Ovando seminārs ”Jauno desertu kolekcija 2019” no 19-21.martam


Aicinām apmeklēt izcilā “World Chocolate Spain” laureāta un Spānijas labākā šokolatjē (no angļu val. chocolatier) konditorejas mākslinieka un pasniedzēja HANSA OVANDO trīs dienu semināru Rīgā. Seminārs norisināsies no 19-21.martam Gemoss semināru zālē (Mūkusalas ielā 73). Seminārs norisināsies katru dienu no plkst.11:00-17:00.


Semināra apmeklētājiem būs vienreizēja iespēja uzzināt pasaules slavu guvušā šef – konditora Hansa Ovando noslēpumus perfektas konditorejas mākslas radīšanā, kā arī:

  • padziļināti iepazīties ar jaunākajām tendencēm veselīgu desertu pagatavošanā bez alerģisku produktu izmantošanas;
  • uzzināt Hansa Ovando silikona formu radīšanas tehnoloģiju un jaunos konceptus desertu pasniegšanai un iepakošanai;
  • smelties idejas, kā tradicionālo garšu vērtības pārvērst mūsdienīgā interpretācijā;
  • iegūt zināšanas par konditorejas izstrādājumu pagatavošanas tehnoloģijām, tendencēm un inovatīviem risinājumiem, ko varēs pielietot ne tikai ekskluzīvu un elegantu konditorejas izstrādājumu pagatavošanā, bet arī ražošanā, darbā restorānos, banketos un keiteringos.