LV

Hans Ovando seminārs ”Jauno desertu kolekcija 2019”


Aicinām apmeklēt izcilā “World Chocolate Spain” laureāta un Spānijas labākā šokolatjē (no angļu val. chocolatier) konditorejas mākslinieka un pasniedzēja HANSA OVANDO trīs dienu semināru Rīgā. Seminārs norisināsies no 19-21.martam Gemoss semināru zālē (Mūkusalas ielā 73). Seminārs norisināsies katru dienu no plkst.11:00-17:00.


Semināra apmeklētājiem būs vienreizēja iespēja uzzināt pasaules slavu guvušā šef – konditora Hansa Ovando noslēpumus perfektas konditorejas mākslas radīšanā, kā arī:

  • padziļināti iepazīties ar jaunākajām tendencēm veselīgu desertu pagatavošanā bez alerģisku produktu izmantošanas;
  • uzzināt Hansa Ovando silikona formu radīšanas tehnoloģiju un jaunos konceptus desertu pasniegšanai un iepakošanai;
  • smelties idejas, kā tradicionālo garšu vērtības pārvērst mūsdienīgā interpretācijā;
  • iegūt zināšanas par konditorejas izstrādājumu pagatavošanas tehnoloģijām, tendencēm un inovatīviem risinājumiem, ko varēs pielietot ne tikai ekskluzīvu un elegantu konditorejas izstrādājumu pagatavošanā, bet arī ražošanā, darbā restorānos, banketos un keiteringos.