LV

Jaunas garšas no MONIN

MONIN sīrupi un augļu biezeņi GEMOSS veikalu plauktos izkārtoti daudzveidīgā krāsu un garšu paletē. Iemesls šādai bagātībai – tos visus ir vērts nogaršot! Lai dzērienu un desertu meistari orientētos plašajā MONIN produkcijas klāstā, iepazīstinām ar jaunumiem sortimentā: sarkano greipfrūtu biezenis, mandarīnu biezenis un muskovado cukura sīrups.
Iedvesmojies no MONIN un radi unikālas garšu kombinācijas!

LE FRUIT DE MONIN RUBY GRAPEFRUIT

Lai gan sarkano greipfrūtu mūsu garšas receptori drīzāk asociē ar apelsīnu, tomēr tuvāka radniecība tam ir ar pamelo augli. Pie mums mandarīns nonācis divus gadsimtus senā ceļojumā no eksotiskās Puertoriko salas. MONIN patiesi ir izdevies notvert šo augļa saldi skābo garšu ansambli un dabiski izteiksmīgo krāsu koncentrētā biezenī, kurš piešķirs neatvairāmu raksturu limonādei un ledus tējai, mohito veida, paloma vai margarita kokteiļiem.


Yuzu Paloma
Monin Greipfrūtu biezenis 15ml
Monin Juzu biezenis 15ml
Monin Laima sula Cordial 10ml
Gāzēts ūdens 100ml
Ledus

LE FRUIT DE MONIN TANGERINE

Saulainais mandarīna auglis nāk no Ķīnas un Vjetnamas krastiem, kur tas gadsimtiem ilgi baudījis popularitāti tautas medicīnā – tam piedēvēta spēja vairot enerģiju un vitalitāti. Kad 19. gadsimtā tas ieceļoja Eiropā, mandarīns dēļ sava eksotiskā aromāta guva spožu slavu parfimērijā. Pateicoties MONIN, ir pienācis laiks to novērtēt arī kā sulīgu, maigu un aromātisku piedevu limonādēm, smūtijiem, desertiem un kokteiļiem!

Vasarīga limonāde
Monin Cloudy Lemonade, 20 ml
Monin mandarīnu biezenis, 15ml
ūdens, 200ml
ledus
augļi un ogas dekorēšanai

MUSCOVADO

Pasaulē sastopams plašs cukura veidu diapazons. Muskovado to vidū raksturojams kā rūgtens, mitrs un tumšs cukurs ar īrisa un piparu garšas notīm. Šī sīrupa pagatavošanā izmantotā cukura dzimtene ir Maurīcija, kur tradicionāli melases masu pārvērš cukurā mehāniski (ar centrifūgas palīdzību), ļaujot tai dabiski notecēt. Tas ir nerafinēts cukurniedru cukurs, tādēļ satur vairāk melases komponentu un vērtīgas minerālvielas. Tādējādi cukurs saglabā daudz mitrumu, tumšu, biezu konsistenci un izteiktu aromātiskumu. Muskovado cukuru izmanto ekskluzīvu rumu ražošanā, tas ir populāra piedeva konditorejai un konfektēm. MONIN šo brīnumu pārvērtis biezā sīrupā, lai izcilu auksto un karsto dzērienu un ēdienu pagatavošana kļūtu vienkārša, saglabājot augstvērtīgās garšas notis un aromātu.

Virgin Irish Coffee
americano kafija, 120 ml
Monin īru kafijas sīrups, 10ml
Monin muskovado cukura sīrups, 10ml
putukrējums
Pagatavošana: glāzē ielej abus sīrupus, pievieno kafiju, pārklāj ar putukrējumu un uzkaisi kakao.