LV

Jaunu dimensiju iegūšana maltītēm ar dūmotāju Smoking Gun Pro


Dūmu aromāts, īpašā garša un smarža ļauj pamodināt maņas pavisam citā dimensijā, tāpēc šefpavāri meklē dažādus veidus, kā iegūt ēdienam šīs raksturīgās īpašības. Ja kādreiz to varēja panākt ar stundām ilgu produktu noturēšanu dūmos, tad tagad ar Smoking Gun Pro dūmotāju tas ir vieglāk, nekā varētu domāt.

Laiks ir nauda, īpaši šefpavāru steidzīgajā ikdienas ritmā, tāpēc jādomā par to, kā ietaupīt laiku un atvieglot darbu virtuvē, nezaudējot kvalitāti. Amerikāņu uzņēmums PolyScience ir viens no spēcīgākajiem tirgus līderiem kulināro tehnoloģiju jomā un mēs esam lepni, ka mums ir dota iespēja jūs ar to iepazīstināt, kļūstot par šī uzņēmuma oficiālo izplatītāju Latvijā un Igaunijā. Viens no uzņēmuma produktiem ir dūmotājs Smoking Gun Pro – ar to var ļoti ērti un ātri panākt dūma klātbūtni ēdienam, turklāt neatkarīgi no tā, vai tās ir grilētas ribiņas, lēnvāres katlā gatavota store vai pat buljons! Ar šo iekārtu dūmu garšu un smaržu var iegūt jebkuram produktam. Protams, to var izmantot arī ēdiena un dzēriena pasniegšanai, ļaujot dūmiem liegi šūpoties glāzē vai virs šķīvja.

Dūmotājs ir ļoti ērts, tas patīkami iegulst plaukstā, izdala aukstus dūmus, tāpēc ierīce nesakarst un darbs ar iekārtu ir ļoti patīkams, turklāt visai īsā laikā var iegūt vēlamo efektu. Kas nav mazsvarīgi, dūmotājam ir liela jauda, tāpēc dūmu garšu var iegūt jebkuram produktam, atzinuši arī Latvijas šepavāri – Valters Zirdziņš un Kristaps Sīlis. Dūmotāja korpusam izmantots kvalitatīvs metāls, kas nesakarst, tam ir ērts rokturis un dūmu intensitāti var vienkārši regulēt ar pogu.


Dūmotāju Smoking GunPro no PolyScience un citas iekārtas no šī zīmola varat iegādāties Gemoss tehnikas nodaļā (+371 22018682 Mikus Ābele, tehnikas nodaļas vadītājs) vai pasūtot to pie Gemoss tirdzniecības pārstāvjiem.

Jūs varētu interesēt arī: