LV

Jaunu dimensiju iegūšana maltītēm – dūmotājs Smoking Gun Pro


Dūmu aromāts, īpašā garša un smarža ļauj pamodināt maņas pavisam citā dimensijā. Tāpēc šefpavāri meklē dažādus veidus, kā iegūt ēdienam šīs raksturīgās īpašības. Ja kādreiz to varēja panākt ar stundām ilgu produktu noturēšanu dūmos, tad tagad Smoking Gun Pro dūmotājs padara visu grūto darbu pavāra vietā.

Laiks ir nauda, īpaši šefpavāru steidzīgajā ikdienas ritmā, tāpēc jādomā par to, kā ietaupīt laiku un atvieglot darbu virtuvē ar nemainīgu kvalitāti. Amerikāņu uzņēmums PolyScience ir viens no spēcīgākajiem tirgus līderiem kulināro tehnoloģiju jomā. Tagad arī Gemoss kļuvis par šī uzņēmuma oficiālo izplatītāju Latvijā un Igaunijā.

Viens no uzņēmuma produktiem ir dūmotājs Smoking Gun Pro. Ar to var ļoti ērti un ātri panākt dūma klātbūtni ēdienam, turklāt neatkarīgi no tā, vai tās ir grilētas ribiņas, lēnvāres katlā gatavota store vai pat buljons! Ar šo iekārtu dūmu garšu un smaržu var iegūt jebkuram produktam un izejvielai. Protams, to var izmantot arī ēdiena un dzēriena pasniegšanai, ļaujot dūmiem liegi šūpoties glāzē vai virs šķīvja.

Dūmotājs ir ļoti ērts, tas patīkami iegulst plaukstā un izdala aukstus dūmus. Ierīce nesakarst un darbs ar iekārtu ir ļoti patīkams, turklāt visai īsā laikā var iegūt vēlamo efektu. Dūmotāja korpusam izmantots kvalitatīvs metāls, kas nesakarst. Tam ir ērts rokturis un dūmu intensitāti var vienkārši regulēt ar pogu. Dūmotājam ir arī liela jauda, tāpēc dūmu garšu var iegūt jebkuram produktam. Par to pārliecinājušies arī Latvijas šefpavāri – Valters Zirdziņš un Kristaps Sīlis, gatavojot maltītes ar dūmotāju un piešķirot īpašās garšas un smaržas nianses produktiem.

Dūmotāju Smoking GunPro no PolyScience un citas iekārtas no šī zīmola varat iegādāties Gemoss tehnikas nodaļā (+371 22018682 Mikus Ābele, tehnikas nodaļas vadītājs) vai pasūtot to pie Gemoss tirdzniecības pārstāvjiem.