LV

Receptes: jaunas garšas no MONIN

Iestājoties vasaras sezonai, esam papildinājuši plauktus ar gardiem jaunumiem no MONIN, ar kuriem varam piedāvāt neskaitāmas jaunas idejas un recepšu iespējas sezonas dzērienkartēs.

Sezonas aktualitātes aizvien ir klasiskie kokteiļi, tādēļ mūsu klienti aktīvi turpina piedāvāt Cold Brew koncentrātu vienkāršai izcilas ledus kafijas pagatavošanai, kā arī MONIN Apelsīnu spritz sīrupu atspirdzinošām Organe spritz kokteiļu receptēm. Taču ar MONIN jaunumiem – Baltās tējas sīrupu un Pikanto sarkano ogu sīrupu – varam bagātināt limonāžu, auksto un karsto dzērienu, alkoholisko un bezalkoholisko kokteiļu piedāvājumu ar oriģinālām garšām.

PIKANTAIS SARKANO OGU SĪRUPS

Ar bagātīgiem dabīgu ogu aromātiem un autentisku, piesātinātu garšu, šis sīrups ar melleņu, dzērveņu, plūškoka un aveņu sulām , kā arī garšvielas (kanēlis, krustnagliņas), MONIN Spiced Red Berries sīrups piedāvā jaunu sātīgas garšas atklājumu un plašu lietojamību dzērienos visu gadu – sākot ar vasarīgu ledus tēju vai limonādi līdz karstajiem ziemas kokteiļiem.

SPICED RED BERRIES BOULEVARDIER
15 ml MONIN Pikantais sarkano ogu sīrups
30 ml viskijs
30 ml salds vermuts
30 ml Campari®

ogu kokteilis recepte

Lej visas sastāvdaļas mix glāzē, kas piepildīta ar ledu un labi sakrata. Pārlej ar ledu pildītā glāzē. Dekorē ar apelsīna miziņu, citronu šķēlītēm un sarkanajām jāņogām.

SPICED RED BERRIES BALTĀ LEDUS TĒJA

20 ml MONIN Spiced Red Berries sīrups
20 ml MONIN White Tea koncentrāts
180 ml ūdens

ogu tēja recepte
Lej MONIN pikanto sarkano ogu sīrupu un Baltās tējas koncentrātu ar ledu pildītā glāzē. Pārlej ar ūdeni un labi samaisa. Dekorē ar sarkanām ogām.

 

BALTĀS TĒJAS KONCENTRĀTS

Ķīnas baltā tēja ir antioksidantu un vitamīnu avots. Tā tiek iegūta no neatvērtiem tējas ziedu pumpuriem un jaunajām lapām. Baltā tēja ir ekskluzīva, jo raža tiek novākta vien reizi gadā un vītināta ar īpašu metodi.

MONIN Baltās tējas koncentrāts ir ar izteiksmīgu garšu, kā stiprs tējas uzlējums ar nedaudz saldu noti, pateicoties ziedu profilam. Garšas daudzpusība ļauj izmantot koncentrātu kombinācijā ar augļu sīrupiem, un dažādos dzērienos –no ledus tējām, līdz kokteiļiem un burbuļtējām.

 

BALTĀS TĒJAS AVEŅU LIMONĀDE
20 ml MONIN Baltās tējas koncentrāts
10 ml MONIN Raspeberry sīrups
160 ml negāzēts ūdens

Baltās tējas limonāde aveņu

Baltās tējas koncentrātu un aveņu sīrupu lej limonādes glāzē, kas pildīta ar ledu. Pārlej ar ūdeni un samaisa. Dekorē ar avenēm vai citām svaigām sarkanajām ogām.

PARAGON BALTĀ LEDUS TĒJA
30 ml MONIN Baltās tējas koncentrāts
20 ml PARAGON Rūtas ogu kordiāls
15 ml Le Fruit de MONIN Mango biezenis
60 ml kokosriekstu ūdens
80 ml toniks

paragon kordiāls
Visas sastāvdaļas, izņemot toniku, lej MIX glāzē, kas piepildīta ar ledu. Sakrata un izkāš ar ledu pildītā highball glāzē. Pārlej ar toniku, apmaisa, dekorē un pasniedz.

RED VELVET L’ARTISTE DE MONIN

Sarkanās krāsas Red Velvet mērce papildina krāsu paleti L’Artiste karameļu un kakao deserta mērcēm, kas īpaši radītas latte art, dzērienu un saldo ēdienu dekorēšanai. Īpaši pielāgota mērces pudelīte vismaz 150 dzērienu dekorēšanai. Uzgaļa precizitāte pārvērš kafijas dzērienus, kokteiļus un desertus īstos mākslas darbos.

Lieto, lai dekorētu latte, frappe, moka, kapučīno, chai latte, piena kokteiļus un desertus. Mērces līnijai ir maiga, viendabīga un caurspīdīga tekstūra, kas saglabā formu vismaz 20 minūtes pēc uzklāšanas uz kafijas putām.

 

deserta mērce