LV

Kanādas garšas izzināšana – seminārs jaunatklājumiem


3. septembrī, plkst. 11:00, sadarbībā ar Kanādas vēstniecību, Gemoss semināru zālē norisināsies meistarklase, kurā Kanādas virtuvei raksturīgās garšas un pieeju ēdienu gatavošanā demonstrēs Michael Jiro Holman un Hannah Noelle Hintlian. Meistarklases laikā interesentiem būs iespēja iepazīt otrpus okeāna tradicionālo virtuvi, kā arī baudīt īpaši šiem ēdieniem piemērotus vīnus no Kanādas, par kuriem pastāstīs Artūrs Bušs – vīna entuziasts, someljērs un Tinto restorāna vadītājs 10 gadu garumā. Seminārs ir bezmaksas un paredzēts profesionāļiem.

Michael Jiro Holman

Michael Jiro Holman ir kanādiešu šefpavārs, kurš kopš bērnības pieradis gatavot no vietējiem produktiem, turklāt pašu dārzā audzētiem. Turpinājis savu karjeru dažādos restorānos, tai skaitā suši restorānā ‘’White Rock’’. Gūto pieredzi un savu skatījumu uz restorānu vadību ieguldījis savā biznesā, atverot restorānu ‘’Smyh’’ Čikāgā, kas ieguvis divas Michelin zvaigznes. Šādas klases restorāniem ir augsti standarti, Michael bija svarīgi šo vietu radīt tā, lai katrs restorānā justos ērti, kā arī saglabāt bērnībā gūtās vērtības – izmantot vietējos produktus. Pašreiz Michael strādā Igaunijā, Pohjala alusdaritavā, pie kuras ir izveidojis veiksmīgu alus virtuvi (Tap Room).

Hannah Noelle Hintlian

Jau kopš agras bērnības Hannah cepusi kūkas kopā ar savu tēvu, bērnības hobijs pārtapa par viņas profesionālu kaislību. Hannah ir ieguvusi prestižu izglītību kulinārijā, kā arī uzkrājusi bagātīgu darba pieredzi augstas klases restorānos, gan Ziemeļamerikā, gan Eiropā. Šobrīd strāda Pohjala alusdarītavas alus vitruvē par šef-konditori.

Ēdienkarte:

  • Rudzos kūpināta gaļa Monreālas gaumē
  • Karsti kūpināts lasis, glazēts ar kļavu sīrupu
  • Kļavu sīrupa cepumu sendviči
  • Savvaļas rīsu deserts

Pieteikšanās ŠEIT.