Visi jaunumi

KLIENTU DIENA VALMIERĀ

2023. gada 12. Maijs  
Klientu-diena-Valmiera.jpeg

GEMOSS ielūdz un aicina atzīmēt kalendārā īpaši viesmīlības nozares ekspertiem veltītu notikumu “Klientu diena Valmierā” piektdien, 2023. gada 2. jūnijā plkst. 12.00-17.30 GEMOSS Stacijas ielā 55, Valmierā.

Šo gadu laikā esam iemantojuši gan HoReCa nozares ekspertu, gan entuziastu uzticību, un, atzīmējot trīs izaugsmes, izaicinājumu un gandarījuma dekādes, vēlamies saviem klientiem dāvināt zināšanu apmaiņu, jaunas pieredzes un profesionāļu svētkus:

  • Dzērienu eksperts Andris Reizenbergs iepazīstinās ar daudzveidību kvalitatīvu bezalkoholisko un alkoholisko dzērienu gatavošanā un, kā ar tiem nopelnīt.
  • Šefpavāre Ina Poliščenko sniegs praktiskas zināšanas graudaugu un alternatīvo miltu izmantošanai receptēs no uzkodām līdz desertam, izmantojot Just Nature produktus.
  • Andrito Kafijas Grauzdētavas vadītājs Andris Petkēvičs dalīsies dažādu kafijas pagatavošanas konceptu pielietošanā ikdienas risinājumiem Jūsu uzņēmumam. 

 

PASĀKUMA PROGRAMMA:

12:00-13:30 – Andrito Kafijas Grauzdētavas vadītāja Andra Petkēviča meistarklase

14:00-15:30 – Šefpavāres Inas Poliščenko meistarklase

16:00-17:30 – Dzērienu eksperta Andra Reizenberga meistarklase

 

Aicinām rezervēt vietu, aizpildot pieteikuma anketu tiešsaistē.

Uz tikšanos klientu dienā 2023. gada 2. jūnijā plkst. 12.00-17.30 GEMOSS Stacijas ielā 55, Valmierā!


Līdzīgas receptes

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu. Turklāt, ja tam piešķir patīkamas un atsvaidzinošas garšas ar antioksidantiem bagātiem superproduktiem, rezultāts ir īsts labsajūtas eliksīrs.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldenās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.