LV

Kvinojas salāti ar avokado, tomātiem, piparmētru un kumīnu


Kvinojas salāti var būt izsmalcināts pamatēdiens, kā arī interesanta uzkoda, pateicoties smalkajiem graudiņiem. Iedvesmojies ēdienkartes papildināšanai ar šo atsvaidzinošo salātu recepti.

Sastāvdaļas vienai porcijai:
100 g Just Nature kvinoja
50 g avokado
45 g ķirštomāti
2 g piparmētru lapas
Mērcei:
15 g olīveļļa
5 g laima sula
Kumīns un sāls pēc garšas

Pagatavošana: Pagatavo kvinoju. Uzvāra ūdeni, pievieno kvinoju un vāra 12-13 min. Nokāš, aplej ar aukstu ūdeni. Dārzeņus un piparmētras lapiņas nomazgā. Avokado mīkstumu sagriež kubiņos, tomātus uz pusēm, piparmētru sakapā. Samaisa dārzeņus kopā ar kvinoju. Mērcei samaisa visas sastāvdaļas. Pievieno mērci salātiem, samaisa. Uzreiz pasniedz.