LV

Kvinojas salāti ar avokado, tomātiem, piparmētru un kumīnu

Sastāvdaļas vienai porcijai:

100 g kvinoja

50 g avokado

45 g ķirštomāti

2 g piparmētru lapas

Mērcei:

15 g olīveļļa

5 g laima sula

Kumīns un sāls pēc garšas

 

Pagatavošana:

Pagatavo kvinoju. Uzvāra ūdeni, pievieno kvinoju un vāra 12-13 min. Nokāš, aplej ar aukstu ūdeni. Dārzeņus un piparmētras lapiņas nomazgā. Avokado mīkstumu sagriež kubiņos, tomātus uz pusēm, piparmētru sakapā. Samaisa dārzeņus kopā ar kvinoju. Mērcei samaisa visas sastāvdaļas. Pievieno mērci salātiem, samaisa. Uzreiz pasniedz.

 

Jūs varētu interesēt arī: