LV

Kvinojas salāti ar vistas fileju, fenheli, apelsīniem un vīnogām


Veselīgi, viegli pagatavojami un atsvaidzinoši salāti ar Just Nature kvinoju. Kvinojas salāti kalpos par sātīgu papildinājumu pamatēdienam vai kā sātīga uzkoda.

Sastāvdaļas (1 porcijai):
80 g vārītas Just Nature kvinojas
80 g apceptas vistas filejas
30 g fenhelis
30 g apelsīnu filejas
50 g gaišās vīnogas bez kauliņiem
5 g kinza
20 g olīveļļa
sāls
Zelta Rieksts salātu mix ar kaņepju sēklām pēc garšas (apgrauzdētas).

Pagatavošana:
Kvinoju novāra ūdenī, nokāš un atdzesē.
Apcep vistas fileju, pievienojot sāli.
Grauzdē sēkliņas uz pannas vai cepeškrāsnī (180C 3 – 5 min).
Šķīvī ieber kvinoju, pievieno fenheļa šķēlītes, apelsīna filejas, gaišās vīnogas sagrieztas uz pusītēm, sakapātu kinzu un apceptu vistas fileju.
Pārlej salātus ar olīveļļu, pievieno sāli pēc garšas.
Pārber salātus ar Zelta Rieksts salātu mix sēkliņām.