LV

Kvinojas salāti ar vistas fileju, fenheli, apelsīniem un vīnogām

Sastāvdaļas (1 porcijai)

  • 80 g vārītas kvinojas
  • 80 g apceptas vistas filejas
  • 30 g fenhelis
  • 30 g apelsīnu filejas
  • 50 g gaišās vīnogas bez kauliņiem
  • 5 g kinza
  • 20 g olīveļļa
  • sāls
  • Zelta Rieksts salātu mix ar kaņepju sēklām pēc garšas (apgrauzdētas).

Pagatavošana:

  1. Kvinoju novāra ūdenī, nokāš un atdzesē.
  2. Apcep vistas fileju, pievienojot sāli.
  3. Grauzdē sēkliņas uz pannas vai cepeškrāsnī (180C 3 – 5 min).
  4. Šķīvī ieber kvinoju, pievieno fenheļa šķēlītes, apelsīna filejas, gaišās vīnogas sagrieztas uz pusītēm, sakapātu kinzu un apceptu vistas fileju.
  5. Pārlej salātus ar olīveļļu, pievieno sāli pēc garšas.
  6. Pārber salātus ar Zelta Rieksts salātu mix sēkliņām.


Jūs varētu interesēt arī: