LV

Makarūnu meistarklase: izejvielas, pildījumi un gatavošanas tehnikas

GEMOSS un šefpavāre Ina Poliščenko 2. augustā plkst. 12.00 aicina konditorus uz makarūnu gatavošanas meistarklasi, kurā, sniedzot praktiskas iemaņas un noderīgus padomus, soli pa solim tiks pagatavoti dažādi šo izsmalcināto cepumu veidi.

PROGRAMMA

– ievads: makarūnu vēsture
– nepieciešamās izejvielas un inventārs
– mīklas gatavošanas tehnikas (aukstā un karstā metode)
– pildījumi: bāze un garšu daudzveidība
– tehniskās nianses: cepšana, ieklāšana, salikšana

Meistarklases ilgums: ~3 stundas

Dalības maksa: 35 EUR

Lai pieteiktos un rezervētu vietu, aicinām aizpildīt anketu.
Jautajumiem un informācijai: luize.krumina@gemoss.lv

Meistarklase notiks kā pilns makarūnu gatavošanas procesa demonstrējums. Dalībnieki ir aicināti vērot, kā arī uzdot jautājumus. Pēc nejaušības principa šefpavārs var aicināt piedalīties kādā gatavošanas posmā. Visiem dalībniekiem līdzi tiks dotas pasākuma laikā gatavoto makarūnu receptes.

Uz tikšanos otrdien, 2022. gada 2. augustā plkst. 12.00 GEMOSS Semināru zālē, Mūkusalas ielā 73, Rīgā.