LV

Marcipāna-makadāmijas riekstu trifeles


Pašatavotas trifeles nav nekāda neiespējamā misija. Ar rūpīgi atlasītām sastāvdaļām un pareizu tehniku izdosies izcils rezultāts. Marcipāna un makadāmijas riekstu trifeles būs gards saldais našķis, kas lieliski izskatīsies apkaisīts ar sublimētām ogām.

Sastāvdaļas:
200 g marcipāns 52%
50 g pūdercukurs
20 g rožūdens
100 g makadāmijas rieksti
50 g kaltēti ķiršisublimēti ķirši (bumbiņu apbēršanai)

Pagatavošana:
Samaisa marcipānu kopā ar pūdercukuru un rožūdeni, labi izmīca.
Vienu konfekti veido no 20 g marcipāna masas, tajā ievieto 1 ķirsi un 1 makadāmijas riekstu, veido bumbiņas.
Bumbiņu apber ar sublimētiem ķiršiem. Glabā ledusskapī.