LV

Meistarklase “Konditoreja bez glutēna un cukura”

Konditorejas entuziasti, profesionāļi un visi apzināta uztura interesenti ir aicināti pievienoties tiešsaistes meistarklasei “Konditoreja bez glutēna un cukura: receptes un izejvielas apzināta uztura ēdienkartei”*, kas notiks 24. martā plkst. 13.00

Meistarklases mērķis ir sniegt zināšanas un iemaņas, kā gardās receptēs savienot vērtīgas konditorejas izejvielas, atsakoties no baltajiem miltiem un rafinēta cukura, lai alternatīvas izejvielas varētu ērti iekļaut gan ikdienas kārumu gatavošanā, gan profesionālā konditora darbā.

Programma:

  • teorija:  bezglutēna miltu veidi izplatītākās cukura alternatīvas 
  • receptes:  banānu maize mandeļu sviesta cepumi sēklu cepumi šokolādes raw kūka ar riekstu un sēklu miltu pamatni

Meistarklasi vada šefpavāre Ina Poliščenko.  Ilgums: 1,5 – 2 stundas.

Uz tikšanos GEMOSS Facebook LIVE meistarklasē “Konditoreja bez glutēna un cukura: receptes un izejvielas apzināta uztura ēdienkartei” 2022. gada 24. martā plkst. 13.00 *Tiks apskatītas alternatīvās izejvielas un to pielietojums no konditorejas perspektīvas – katrs pats ir aicināts izdarīt savu apzināto izvēli par to, kuras izejvielas ir piemērotas viņa organisma veselībai un labsajūtai.

Seminārā gatavotās receptes pieejamas šeit.