LV

“Meringues” ar zemeņu krēmu

 

“Meringues” ar zemeņu krēmu

 

Pagatavošana

Puto visas sastāvdaļas 6-7 min vidējā ātrumā. Cep 80-100°C 1-1,5 st.

 

Zemeņu krēms

 

Zemeņu želeja:

Pagatavošana

Blendē kopā 3 minūtes. Atstāj uz 30 minūtēm un tad atkal blendē 1 minūti līdz iegūst gludu un spīdīgu tekstūru.

 

Zemeņu krēms

 

  • 250 g putukrējums
  • 325 g zemeņu gels
  • 30 g želatīna masa

Pagatavošana

Želatīna masu izkausē līdz 40°C. Pievieno zemeņu želeju istabas temperatūrā un samaisa ar putukrējumu.

 

Zemeņu compote

 

 

  • 250 g zemeņu biezenis
  • 50 g zemenes
  • 150 g cukurs
  • 7 g pektīns NH
  • 3 g citronskābe

Pagatavošana

Uzvāra biezeni kopā ar pektīnu un cukuru, pievieno zemenes, uzvāra. Beigās pievieno citronskābi.


Jūs varētu interesēt arī: