LV

Modernās gastronomijas seminārs

Laiks ir nauda – to zina katrs šefpavārs vai konditors, tāpēc ikviena lieta, kas palīdz ietaupīt laiku un atvieglot darbu, ir tā vērta profesionālajā virtuvē. Šoreiz seminārs veltīts tieši iSi sifonu apgūšanai, un to vadīs daudzu pavārgrāmatu autors un šefpavārs no Zviedrijas – Edim Dzemat. Seminārā tiks prezentēti trīs ēdieni, lai pievērstu uzmanību sifona lietošanas dažādībai.

Seminārs notiks 1. aprīlī plkst.10:00
Vieta: Gemoss semināru zāle
Dalība: bezmaksas (seminārs paredzēts profesionāļiem)

Sakarā ar vīrusa Covida-19 ierobežotajiem apstākļiem un straujā tā izplatību Eiropas valstīs, plānotais seminārs ar zviedru šefpavāru Edim Dzemat tiek pārcelts uz nenoteiktu datumu. Kolīdz būs zināms datums šim pasākumam, izsūtīsim katram personīgi ziņu vēl pirms publiskā paziņojuma. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām. Ceram uz Jūsu sapratni un sadarbību arī turpmāk.