Jaunumi un pasākumi


Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.

#meistarklase #kulinārija #svētki 

Meistarklase "Ēdienu un dzērienu saderība"

2022. gada 21. Novembris

Kā veidot harmonisku svētku galdu un saderīgu garšu pieredzi

 
 
 

Meistarklase: vegāniskā konditoreja

2022. gada 16. Novembris

Jaunas receptes un gatavošanas noslēpumi - tikai augu valsts izejvielas
Uzzināt vairāk
 
 

Radi svētku dāvanas pats

2022. gada 14. Novembris

Aicinām uz pirmo radošo darbnīcu bērniem, kas notiks otrdien, 2022. gada 6. decembrī plkst. 15.00 GEMOSS Semināru zālē.
Uzzināt vairāk
 
#maize #kulinārija #milti 

Maize: formu izvēle, receptes un pasniegšana

2022. gada 14. Novembris

Itāļu fokača, bezglutēna, sēklu un vegāniska maize, banānmaize
Uzzināt vairāk
 
 

Apmācības HoReCa nozares profesionāļiem

2022. gada 10. Novembris

Nozares jaunumi ar šefpavāri Inu Poliščenko un bārmeni Andri Reizenbergu
Uzzināt vairāk
 
 

Gatavošanas meistarklases kolektīviem

2022. gada 1. Novembris

Kopīga gatavošana šefpavāra vadībā kolektīvu saliedēšanās pasākumos
Uzzināt vairāk
 
 

Seminārs “Karstie kokteiļi: idejas, tendences un jaunas garšas”

2022. gada 5. Oktobris

Jaunumi karsto dzērienu izejvielu sortimentā, aktuālas sastāvdaļas un garšu kombinācijas.
Uzzināt vairāk
 
 

Receptes: rudens kafijas dzērieni

2022. gada 5. Oktobris

Daudzveidīgas sezonas kafijas dzērienu receptes
Uzzināt vairāk
 
 

GEMOSS semināru zāle: telpu noma pasākumiem

2022. gada 13. Jūlijs

Profesionāla virtuve meistarklašu, konferenču un korporatīvo svētku organizēšanai
Uzzināt vairāk

 

Svētku ceļvedis: Ziemassvētku dāvanu katalogs

2022. gada 10. Novembris

Sagaidi mierpilnus svētkus! GEMOSS kataloga dāvanas ir mūsu kolektīva roku darbs

 
 

Receptes: jaunas garšas no MONIN

2022. gada 20. Maijs

Pikantais sarkano ogu sīrups, baltās tējas koncentrāts un L'Artiste mērces
Uzzināt vairāk
 
 

LIAA un ERAF atbalsts starptautiskās konkurētspējas veicināšanai

2022. gada 20. Maijs

Starptautiskās konkurētspējas veicināšana
Uzzināt vairāk
 
 

Elektroauto uzlādes stacija GEMOSS teritorijā

2022. gada 14. Aprīlis

Solis pretim tīrākai videi un mūsu klientu ērtībām
Uzzināt vairāk
 
 

Sēklu un augu maiņas stendi pie GEMOSS veikaliem

2022. gada 29. Marts

Saruna ar iniciatīvas vēstnesi Sandru Stabingi
Uzzināt vairāk
 
 

Zirņu pārslas ar garšvielām "Plant Based Meat"

2022. gada 25. Marts

Latvijā ražots, bioloģiski audzēts gaļas aizvietotājs
Uzzināt vairāk
 
 

Kafijas automāta noma: priekšrocības un iespējas

2022. gada 11. Februāris

Lai piedāvātu klientiem izcilu kafiju, nav nepieciešamas lielas investīcijas
Uzzināt vairāk
 
 

Piemērotu garšvielu izvēle: gaļas, zivs un veģetārie ēdieni

2022. gada 2. Februāris

Mūsdienu kulinārijā tiek nojaukti garšvielu lietojuma standarti
Uzzināt vairāk
 
 

Bezkofeīna kafija: interesanti fakti

2022. gada 2. Februāris

Kā notiek kafijas pupiņu atbrīvošana no kofeīna?
Uzzināt vairāk

#meistarklase #kulinārija #svētki 

Meistarklase "Ēdienu un dzērienu saderība"

2022. gada 21. Novembris

Kā veidot harmonisku svētku galdu un saderīgu garšu pieredzi

 
 
 

Cukuru veidi un alternatīvie saldinātāji

2022. gada 31. Janvāris

Par cukuru daudzveidību un to ietekmi uz veselību
Uzzināt vairāk
 
 

Kas ir BIO pārtika?

2022. gada 30. Janvāris

Uzzini, kā tiek regulēts BIO, EKO, ORGANIC marķējums
Uzzināt vairāk
 
 

Kafijas pagatavošanas veidi: iekārtas un to atšķirības

2022. gada 30. Janvāris

Uzzināt vairāk
 
 

Matcha tējas pulveris: pagatavošana un izmantošana konditorejā

2022. gada 26. Janvāris

Uzzināt vairāk
 
 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

2022. gada 24. Janvāris

Uzzināt vairāk
 
 

Plastmasa un tās alternatīvas: iepakojuma šķirošana

2022. gada 22. Janvāris

Uzzināt vairāk
 
 

Izcila steika pagatavošanas ābece

2022. gada 15. Janvāris

Uzzināt vairāk
 
 

Solis tuvāk zero waste: pārtikas atkritumu samazināšana 

2022. gada 14. Janvāris

Uzzināt vairāk