LV

Pasta ar dārzeņiem un Pancetta saldā krējuma mērcē


1 porcijai:

100 g pasta
20 g sparģeļi
20 g cukurzirnīši
40 g cukini
30 g saldā paprika
80 g Pancetta
80 g saldais krējums
15 g Parmezāns
1 g sāls
50g sīpoli
10g ķiploki


Pagatavošana:

1. Pastu novāra kā norādīts uz iepakojuma.
2. Apcep sīpolus, tad pievieno ķiplokus, nedaudz apcep un pievieno pārējos dārzeņus.
3. Atsevišķi apcep Pancetta un pievieno dārzeņiem.
4. Pievieno saldo krējumu, uzsilda, tad liek Parmezānu un sāli pēc garšas. Jā mērce ir pārāk bieza, pievieno ūdeni, kas palicis no pastas vārīšanas.
5. Pievieno mērcei pastu. Pasniedz pēc vēlmes ar Parmezāna sieru.


Jūs varētu interesēt arī: