LV

Pirmajā Lend to Learn uzvar šefpavārs Deniss Ivankovs (+Foto)


Š.g.6.novembrī noslēdzās pirmā HoReCa profesionāļu pieredzes programma Lend to Learn. Projektā Lend to Learn piedalījās un noslēguma pusdienas Gemoss semināru zālē gatavoja 3 šefpavāri- Deniss Ivankovs (restorāns SNOB), Nauris Nummurs (restorāns HERCOGS) un Ainārs Volodka (restorāns KOLONĀDE).

Nedēļas garumā  šefpavāriem tika izsniegtas lietošānā 4 iekārtas – dūmotājs Smoking Gun Pro, indukcijas plīts TheControlFreak, cirkulators Sous Vide “Pro Chef” un saldēšanas virsma Anti – Griddle. Visu nedēļu šefpavāri uz tām gatavoja,  ekperimentēja un projekta noslēgumā atklāja to potenciālu ikdienas darbam virtuvē.

Indukcijas plīts TheControlFreak

Cirkulators Sous Vide “Pro Chef”

Dūmotājs Smoking Gun Pro

Lend to Learn šefpavāru pusdienas apmeklēja pavāri, šefpavāri un HoReCa nozares profesionāļi. Pusdienās valdīja pozitīva un sirsnīga atmosfēra un ikviens ar interesi uzklausīja šefpavāru pieredzi strādājot ar PolyScience.

Pēc pusdienām apmeklētāji aizklātajā balsošanā noteica labāko pieredzes stāstu apvienojumā ar šefpavāru pagatavoto ēdienu.  Par pirmo HoReCa nozares profesionāļu pieredzes programmas Lend to Learn uzvarētāju kļuva Deniss Ivankovs no restorāna SNOB. Balvā Deniss saņēma Polyscience dūmotāju Smoking Gun Pro.

Paldies šefpavāriem par piedalīšanos un paldies visiem, kas apmeklēja šo pasākumu. Vairāk par Lend to Learn- ŠEIT.