LV

Receptes: rudens kafijas dzērieni

MONIN sīrupu garšu daudzveidība nodrošinājusi zīmola produkcijai stabilu draudzību ar profesionāliem baristām, kas ikdienā rada jaunas un baudāmas kafijas dzērienu garšas saviem klientiem. Sadarbībā ANDRITO COFFEE, tagad MONIN LATVIJA piedāvā ikvienam kļūt par kafijas dzērienu meistaru, izmēģinot daudzveidīgas rudens sezonas dzērienu receptes – pagatavo populāro pikanto ķirbju latte vai aromātisku kafiju ar grauzdētu riekstu, karameļu, popkorna un citām garšām.

Baudi Latvijā grauzdētas kafijas aromātu, pievienojot daudzveidīgas MONIN garšas, lai viegli mostos drēgnākajos rudens rītos. Attīsti kafijas mākslinieka talantu un dāvā individuālu pieskārienu katrai kafijas tasītei, dekorējot kapučīno un latte dzērienus ar L’Artiste deserta mērces zīmuļiem.

Eksperimentē ar rudenīgu recepšu sastāvdaļām un radi savu īpašo sezonas garšu!

 

PUMPKIN SPICE LATTE

pumpkin spice late recepte

MONIN Pikantais ķirbju sīrups 20 ml
espresso kafija 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 180 ml
malts kanēlis

Pagatavošana. Latte kafijas krūzē pagatavo espresso kafiju, pievieno pikanto ķirbju sīrupu un putotu pienu, pārkaisa ar kanēli un pasniedz.

RUDENS LATTE

rudens kafijas recepte

MONIN Pikantais kļavu sīrups 20 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 150 ml
espresso kafija 30 ml
MONIN L’Artiste Red Velvet mērce dekorēšanai
DEMERARA cukurs dekorēšanai

Pagatavošana. Kafijas krūzē pagatavo espresso, pievieno pikanto kļavu sīrupu un uzlej saputotu pienu. Dekorē ar Red Velvet deserta mērci, latte art zīmuli un brūnā cukura graudiņiem.

ŠOKOLĀDES CEPUMU LATTE

kafijas recepte

MONIN Šokolādes cepumu sīrups 10 ml
ANDRITO espresso 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 180 ml

Pagatavošana. Latte kafijas krūzē lej espresso, pievieno šokolādes cepumu sīrupu un saputotu pienu. Pasniedz uzreiz vai dekorē ar putukrējumu un cepumu gabaliņiem.

POPKORNA KAPUČĪNO

popkorna latte kafijas recepte

MONIN Popkorna sīrups 20 ml
Andrito Coffee espresso 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 180 ml
MONIN L’Artiste karameļu mērce
MONIN L’Artiste kakao mērce

Pagatavošana. Kafijas krūzē pagatavo espresso, pievieno Monin Popkorna sīrupu un saputotu pienu. Dekorē ar MONIN L’Artiste mērcēm un latte art  zīmuli.

KOKOSRIEKSTU KAPUČĪNO

kokosriekstu kafijas recepte

MONIN Kokosriekstu sīrups 10 ml
Andrito Coffee espresso 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 120 ml
MONIN L’Artiste Karameļu mērce
MONIN L’Artiste Kakao mērce

Pagatavošana. Kafijas tasītē pagatavo espresso, pievieno kokosriekstu sīrupu un saputotu pienu. Dekorē ar L’Artiste karameļu un kakao mērcēm.

KARAMEĻU LATTE

karameļu kafija latte recepte

MONIN Karameļu sīrups 20 ml
ANDRITO espresso kafija 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 120 ml
MONIN L’Artiste Kakao mērce

Kafijas krūzē pagatavo espresso kafiju, pievieno karameļu sīrupu (vari izvēlēties arī sāļās karameles sīrupu) un saputotu pienu. Dekorē ar L’Artiste kakao mērci un latte art zīmuli.

GRAUZDĒTU RIEKSTU LATTE

riekstu kafija recepte

MONIN Grauzdētu lazdu riekstu sīrups 20 ml
espresso kafija 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 120 ml
MONIN L’Artiste Karameļu mērce

Pagatavošana. Latte kafijas krūzē lej espresso kafiju, pievieno grauzdētu lazdu riekstu sīrupu un saputotu pienu. Dekorē ar karameļu mērci un latte art zīmuli.

kafijas recepte

Jūs varētu interesēt arī: