LV

Semināri kulinārijas profesionāļiem Liepājā un Valmierā

Turpinot veiksmīgās klātienes tikšanās ar kulinārijas un konditorejas speciālistiem, aicinām nozares profesionāļus uz semināriem par inovatīviem produktiem un pārtikas izejvielām, kas ļauj pavāriem ieviest oriģinālas receptes un atvieglo darbu profesionālajā virtuvē.

Mūsdienās sabiedrība aizvien vairāk pievērš uzmanību veselīgai pārtikai – apzinātas izejvielas, tīras sastāvdaļas, alergēnu neesamība un bioloģiska ražošana ir galvenie faktori, kam klienti pievērš uzmanību. To, kā ēdināšanas uzņēmumiem efektīvi un garšīgi pielāgot sortimentu augošajam pieprasījumam, palīdzēs izzināt GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko.

Semināru mērķis ir iepazīstināt ar plašajām izejvielu iespējām, produktu receptēm un gatavošanas metodēm, kuras ļauj viesmīlības uzņēmējiem paplašināt piedāvājumu tiem klientiem, kuri seko apzināta uztura tendencēm.  Abos semināros Ina aicina izzināt bezglutēna un raw konditorejas daudzveidību, kā arī atklāt jaunas garšas, kas nodrošina resursu taupīšanu un izejvielu tīrību.

Semināru programma

  • Konditoreja bez glutēna un cukura: receptes un paraugdemonstrējumi
  • Vegāniskā virtuve: produktu daudzveidība, receptes, degustācijas
  • Diskusija: jautājumi un atbildes par auditorijai saistošām konditorejas un kulinārijas tēmām

 

Aicinām profesionāļus no Kurzemes un Vidzemes:

Trešdien, 11. maijā plkst. 10:00 -14:00
Liepājā
, Kaiju ielā 6

Trešdien, 18. maijā plkst. 10:00 -14:00
Valmierā
, Stacijas ielā 55

 

Piesaki apmeklējumu un rezervē vietu, aizpildot anketu tiešsaistē (bit.ly/izbraukuma) vai, ja neesi Google konta lietotājs, sūti savu kontaktinformāciju un izvēlētā semināra norises vietu uz e-pastu [email protected]

Semināru vadītāja Ina Poliščenko 2015. gadā ieguvusi Latvijas gada pavāra titulu, ir vairāku kulinārijas konkursu žūrijas locekle, produktu recepšu autore, restorānu konsultante, profesionālo iekārtu un izejvielu pētniece.