LV

Semināri un konsultācijas nozares profesionāļiem Rīgā, Liepājā un Valmierā

GEMOSS eksperti aicina uz izbraukuma semināriem un individuālām konsultācijām HoReCa sektora (bāru, kafejnīcu, viesnīcu un restorānu) profesionāļus. Interesenti ir aicināti rezervēt apmeklēju un paplašināt zināšanas par sev intresējošajām tēmām GEMOSS Liepājas, Valmieras un RĪgas veikalos=

Šefpavāre Ina Poliščenko ir daudzu gadu garumā pētījusi dažādu alternatīvo miltu pielietojumu konditorejā, radījusi vairākas jaunas receptes un izzinājusi plašo saldinātāju alternatīvu klāstu. Tāpat Ina izcili pārzina konditorejas inventāru. Ikdienā iepazīstot arvien jaunas iekārtas, viņa koncentrējas uz to, kā tās palīdz taupīt pavāra vai konditora laika un izejvielu resursus, atvieglo ikdienas darbu profesionālajā virtuvē. Ina izvēlējusies tādas semināru tēmas, lai runātu par darba metodēm un izejvielām, kas viņai pašai noder ikdienas darbā un paver iespējas jaunu, oriģinālu un pieprasītu receptūru radīšanā.

Bārmenis Andris Reizenbergs konsultēs par dzērienu jaunumiem un aktualitātēm pavasara-vasaras sezonā, pēc pieprasījuma palīdzēs ar ieteikumiem sezonas kokteiļu kartes izveidē individuāliem klientiem. Andris iepazīstinās ar izejvielām un stāstīs par to aktuālām kombinācijām. Pēc individuāla jautājuma būs iespēja nogaršot dažādus atspirdzinošus kokteiļus.

 

GEMOSS veikalā Liepājā

17.februārī plkst. 13:00 – 15.00

Kokteiļu eksperts Andris Reizenbergs:
“Dzirkstoši kokteiļi ar pasaules garšu: pavasara-vasaras sezonas tendences”

Semināra formāts ar ierobežotu dalībnieku skaitu
Rezervē laiku, aizpildot formu tiešsaistē.

Konditorejas un kulinārijas izejvielu eksperts Ina Polisčenko : 

16. februārī
10:00 – 10:30 “Eksotiskie Just Nature graudaugi: gatavošana un degustācija”
10:45 – 11:15 “Bezglutēna miltu daudzveidība un degustācija receptēs”
11:30 – 12:00 “Modernā kulinārija: gudra saimniekošana virtuvē ar iSi sifoniem + degustācija”
13:00 – 14:00 Lekcija:  “Kā risināt darba roku trūkumu virtuvē? Mūsdienīgas virtuves tehnoloģijas
15:00 – 16:00 Lekcija: “Konditorejas tendences: Martellato jaunā kolekcija un konditorejas iekārtas”

 

Rezervē apmeklējumu uz vienu vai vairākiem norises laikiem, aizpildot formu tiešsaistē.

 

GEMOSS veikalā Valmierā

24.februārī plkst. 13:00 – 15.00

Kokteiļu eksperts Andris Reizenbergs:
“Dzirkstoši kokteiļi ar pasaules garšu: pavasara-vasaras sezonas tendences”

Individuālu konsultāciju formāts.
Rezervē vietu un laiku, aizpildot formu tiešsaistē.

 

Konditorejas un kulinārijas izejvielu eksperts Ina Polisčenko:

23. februārī
10:00 – 10:30 “Eksotiskie Just Nature graudaugi: gatavošana un degustācija”
10:45 – 11:15 “Bezglutēna miltu daudzveidība un degustācija receptēs”
11:30 – 12:00 “Modernā kulinārija: gudra saimniekošana virtuvē ar iSi sifoniem + degustācija”
13:00 – 14:00 Lekcija:  “Kā risināt darba roku trūkumu virtuvē? Mūsdienīgas virtuves tehnoloģijas
15:00 – 16:00 Lekcija: “Konditorejas tendences: Martellato jaunā kolekcija un konditorejas iekārtas”

16. martā (mainīts norises datums no 3. marta!)
10:00 – 10:30 “Gatavo ar Vitamix: prezentācija + degustācija”
10:45 – 11:15 “Cukurs un tā alternatīvas: kā neapmaldīties izvēles daudzveidībā?”
11:30-12:00 “Modernā kulinārija: gudra saimniekošana virtuvē ar iSi sifoniem + degustācija”
13:00-14:00 Lekcija:  “Kā risināt darba roku trūkumu virtuvē? Mūsdienīgas virtuves tehnoloģijas”
15:00-16:00 Lekcija: “Konditorejas tendences: Martellato jaunā kolekcija un konditorejas iekārtas”

Rezervē apmeklējumu uz vienu vai vairākiem norises laikiem, aizpildot formu tiešsaistē.

Visi semināri, lekcijas un individuālas konsultācijas ir bez maksas. Aicinām pieteikt atpmeklējumu, lai mēs varētu nodrošināt epidemioloģiskās drošības pasākumu ievērošanu.