LV

Seminārs “Banketu uzkodas” 24.oktobrī, plkst.14:00


Tuvojoties svētku laikam, aicinām apmeklēt restorāna Jonathan šefpavāres Inas Poliščenko semināru “Banketu uzkodas”, kurā tiks piedāvāti jauni un radoši risinājumi uzkodām svētku galdam. Seminārs norisināsies 24. oktobrī, plkst. 14:00, Gemoss semināra zālē, Mūkusalas ielā 73.

Programmā:

  • Lēni gatavota-presēta astoņkāja tartars ar mazsālītu gurķi, pētersīļiem un gaisīgo holandes mērci
  • Turku zirņu trifele ar medījuma pastēti un kraukšķīgo sīpolu
  • Viena salda-baltās šokolādes zupas šots pasniegts ar citrusa sīrupā marinētām sukādēm un kafijas pupiņu eļļu

Semināra cena 35 EUR+PVN. Piesakies rakstot uz e – pastu liva.blazevica@gemoss.lv