LV

Seminārs “Pastry Tips and Tricks With Innovative Products”

12. aprīlī plkst. 13.00 aicinām pievienoties tiešsaistes meistarklasei “Pastry Tips and Tricks With Innovative Products”, kuru vadīs itāļu šefkonditore Michela Fiorotto.

Par savu pieredzi un profesionālajām interesēm stāsta Mišela: “Jau vairāk nekā 15 gadus interesējos par veselīgiem konditorejas izstrādājumiem, kopš atklāju savu glutēna un laktozes nepanesību. Pateicoties konditora izglītībai, es sāku aizrauties arī ar pārtikas ķīmiju un bioloģiju, īpaši attiecībā uz sastāvdaļu ķīmiskajām īpašībām, kuras tiek lietotas bezglutēna produktos. Ikdienā studēju un izstrādāju inovatīvas receptes ar mērķi garantēt klientiem profesionālu rezultātu, pievēršot uzmanību sastāvdaļu kvalitātei un uzturvērtībai. Visas manas receptes ir veidotas tā, lai atvieglotu un paātrinātu konditoru darbu, īpašu uzmanību pievēršot pārtikas nepanesībai.”

Nesen Mišela sākusi sadarbību ar Silikomart, izstrādājot jauno izejvielu zīmolu I78, kas īpaši veidots, rūpējoties par sastāvdaļām un dekorēšanu gan konditorejas šefpavāriem, gan amatieriem.

Par meistarklasi:  Inovatīvas konditorejas izejvielas no Silikomart I78 produktu līnijas – to īpašības, praktiski lietošanas padomi, un demonstrējums ceptu un saldētu konditorejas izstrādājumu dekorēšanā.

Produkti: The One Glaze, Liquid Sugar Paste, Velvet un 2022. gada jaunās sezonas konditorejas formu kolekcija.

Mišelas Fiorotto tiešsaistes seminārs “Pastry tips and tricks with innovative products” notiks 2022. gada 12. aprīlī plkst. 13.00 GEMOSS Facebook LIVE

Meistarklase notiks angļu valodā. 

[ENG]

We are honored to invite all the pastry enthusiasts and professionals to an online masterclass led by Italian pastry chef Michela Fiorotto “Pastry tips and tricks with innovative products”. The masterclass will take place on April 12, 2022  

Michela on her professional interests: For over 15 years I have been interested in healthy pastry after discovering my gluten and lactose intolerance. Thanks to my pastry chef diploma, I started to get passionate about food chemistry and biology, especially concerning the chemical characteristics of the ingredients applied to gluten-free preparations. Every day I study and develop innovative recipes with the aim of guaranteeing a professional result to our customers, paying attention to the quality of the ingredients and nutritional values. All my recipes are intended to facilitate and speed up the customer’s work with particular attention to those who are affected by food intolerances.””

Recently Michela started a collaboration with Silikomart on developing the new product line “I78” that focuses on pastry ingredients and decoration products for both chefs and amateurs. 

About the Masterclass:  Innovative pastry ingredients from the new product line “I78” by Silikomart – their properties, practical tips of use in the decoration of baked and frozen pastry.  

Products:  The One Glaze, Liquid Sugar Paste, Velvet and the new collection of pastry molds 2022.  

Online masterclass by Michela Fiorotto “Pastry tips and tricks with innovative products” will take place on April 12, 2022 on GEMOSS Facebook page at 1PM

Language: English