LV

Seminārs: “Tendences šokolādes pasaulē”

Šokolāde ir, iespējams, vispopulārākais gardums pasaulē – ar senu vēsturi un smalkām pagatavošanas tradīcijām, tomēr ar mainīgām un aktuālām tendencēm apstrādē un ražošanā.  Tiešsaistes seminārā “Tendences šokolādes pasaulē: 2021/22” šefpavāre Ina Poliščenko iepazīstinās ar jaunumiem un aktualitātēm konditorejas inventāra ražotāja Martellato sortimentā.

Pagājušajā mēnesī Inai bija iespēja viesoties Milānā un piedalīties pasaules slavenā nīderlandiešu konditorejas čempiona Frank Haasnoot seminārā, kur viņa iepazina svaigākās tendences šokolādes formu, krāsu, dekoru, inventāra un izejvielu jomā. Martellato ir viens no pasaulē atzītākajiem zīmoliem šokolādes, konfekšu un konditorejas industrijā, kura inventāra un izejvielu kvalitāte ir pieprasīta un augstu vērtēta arī Latvijas konditoru vidū.

Konditorejas eksperti un visi interesenti ir aicināti pievienoties bezmaksas tiešsaistes semināram “Tendences šokolādes pasaulē: 2021/22”. Seminārs notiks 9. novembrī plkst. 13.00 GEMOSS Facebook LIVE.