LV

Tiešsaistes seminārs “Bezglutēna konditoreja”

Trešdien, 22. septembrī bezglutēna miltu un konditorejas cienītāji ir aicināti uz GEMOSS šefpavāres Inas Poliščenko vadīto tiešsaistes semināru, kurā Ina sniegs vērtīgus padomus un dalīsies savās zināšanās par dažādu bezglutēna miltu izcelsmi, gatavošanas specifiku un “uzvedību” saldās un sāļās konditorejas receptēs.
Ina vairāku gadu garumā ir padziļināti iepazinusi daudzveidīgas bezglutēna miltu gatavošanas iespējas, labākos savienojumus mīklu pagatavošanā, kā arī dažādu veselīgāku miltu alternatīvu garšas un termiskās apstrādes īpatnības.

Tiešsaistes seminārs “Bezglutēna konditoreja” notiks trešdien 22. septembrī plkst. 13.00 GEMOSS Facebook LIVE.

Pievienojies mums, lai kopā gatavotu gardas bezglutēna receptes.