LV

Tiešsaistes seminārs “Cukurs un tā alternatīvas”

Arvien biežāk novērojama tendence kulinārijā un konditorejā ir dažādas pārtikas izejvielu alternatīvas, lai piedāvātu veselīgākas vai dabai draudzīgākas izvēles. Viena no visbiežāk apspriestajām pārtikas izejvielām ir cukurs un saldinātāji – cukura aizstājēji, kas nereti asociējās ar veselīga dzīvesveida ieviešanu ikdienā, taču ne vienmēr tie atbislt šim jēdzienam.

GEMOSS sortimentā ir vairāk nekā 20 dažādi cukuru un alternatīvo saldinātāju veidi. Lai gan šobrīd piedāvājumā ir daudz alternatīvie saldinātāji, ne vienmēr ir skaidrs, kāda ir pareiza to lietošana, un kā receptūrās aizstāt cukuru ar citu saldinātāju.

2022. gada 20. janvārī, plkst. 13:00 tiešsaistes seminārā runāsim par dažādiem saldinātājiem, tostarp balto un brūno cukuru, dažādiem sīrupiem, augļu cukuriem un citiem saldinātāju veidiem. Semināru vadīs GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko.

Uz tikšanos ceturtdien, 20. janvārī plkst. 13.00 GEMOSS Facebook live!