LV

Tiešsaistes seminārs: Ideāla ēdienu un dzērienu saderība

Semināra tēma: orģinālas svētku uzkodu idejas un to labākie kompanjoni – kokteiļi.
Ēdienu izvēle un to harmoniska saderība ar dzērieniem ir māksla, kurai vērts pievērst uzmanību, ja vēlies sagādāt unikālu svētku garšu pieredzi draugiem un ģimenei.
Tiešsaistes seminārā “Ideālā ēdienu un dzērienu saderība” eksperti Ina Poliščenko un Andris Reizenbergs piedāvā izzināt, kādus dzērienus izvēlēties pie dažādām ēdienu kategorijām un kādas kokteiļu garšas vislabāk papildina saldu vai sāļu maltīti.
Gaidīsim interesentus trešdien, 8. decembrī plkst.13:00 seminārā “Ideālā ēdienu un dzērienu saderība” GEMOSS Facebook LIVE
Pievienojies semināram un smelies iedvesmu unikāliem risinājumiem uz sava svētku galda – radīsim svētkus kopā!