LV

Tiešsaistes seminārs par alternatīvajiem miltiem


Šobrīd pieejama virkne dažādu alternatīvo miltu, taču daudziem ir neatbildēti jautājumi – kā tos izmantot, ko no tiem var pagatavot, un kā neapmulst plašajā sortimentā? Atbildes un šiem un citiem jautājumiem Just Nature Facebook LIVE sniegs Gemoss šefpavāre Ina Poliščenko.

Šajā tiešsaistes seminārā būsi iedvesmot pagatavot gaužām vienkāršus ēdienus no ķirbju sēklu, mandeļu, kokosriekstu un citiem alternatīvajiem miltiem. Iepazīsti Just Nature miltu plašo sortimentu un atklāj jaunas garšas kulinārijā!

Tiešsaistes seminārs notiks Just Nature Facebook lapā 16. februārī, plkst. 13:00. Piesakies pasākumam, lai saņemtu atgādinājumu par semināru un nepalaistu to garām! Semināra EVENT pieejams ŠEIT.

Tiekamies!