LV

Tiešsaistes seminārs par resursu taupīšanu ar iSi


Šajā laikā ļoti svarīgi strādāt gudri, ietaupot laiku un finanses, un to lieliski palīdz sasniegt iSi produkcija. Gemoss šefpavāre Ina Poliščenko tiešsaistes meistarklasē “Modernā kulinārija ar iSi”, atklās, kā efektīgi izmantot sifonus, lai atvieglotu darbu virtuvē, kā arī sniegs iedvesmu receptēm, kuras lieliski iederēsies restorānu vai kafejnīcu ēdienkartēs.

Seminārs notiks 15. oktobrī, plkst 11:00, lietotnē Zoom. Pieteikties semināram var ŠEIT.

“Modernā kulinārija ar iSi” programma:

  • Sifonu veidi un funkcijas;
  • Tehniskā informācija darbam ar sifonu;
  • Sodas ūdens un citrusa limonāde;
  • Sviestā cepta forele ar gaisīgo Holandes mērci;
  • Gaisīgais šokolādes muss.