LV

Tiešsaistes seminārs “Petit Four: šokolādes daudzveidība”

Atbilstoša šokolādes veida izvēle, temperēšanas māksla, atdzesēšanas un karsēšanas ilgums un temperatūru kontrole, maisīšana, liešana, dekoru veidošana un iekļaušana receptēs – tās ir zināšanas un prasmes, kuru pilnveidošana ietver neizsīkstošu konditora mācību procesu.
Seminārs Petit four: šokolādes daudzveidība” ikvienu interesentu aizvedīs delikātās šokolādes apstrādes plašumos.

Programma

  • šokolādes temperēšana
  • šokolādes bon bons ar sāļās karameles pildījumu
  • šokolādes dekori
  • šokolādes tāfelītes
  • mini tarte ar karamelizētiem āboliem

Semināra mērķis ir sniegt interesentiem praktisku pieredzes un zināšanu bāzi šokolādes apstrādē un izmantošanā – noderīgus padomus, knifus un ērtāku darba metodiku. Seminārs notiks kā detalizēta šokolādes apstrādes un recepšu pagatavošanas demonstrēšana no pirmā soļa līdz gatavam konditorejas meistardarbam. Tiks pievērsta uzmanība arī inventāram un tā pielietojuma iespējām.

Seminārs paredzēts ikvienam, kurš tiecas padziļināt zināšanas šokolādes apstrādē un konditorejā, kā arī tiem, kuri meklē visas nepieciešamās pamata prasmes, lai apgūtu šokolādes temperēšanas un dekorēšanas darbu.

Semināra autore Ina Poliščenko ir Gemoss šefpavāre ar 14 gadus ilgu daudzpusīgu pieredzi kulinārijā un konditorejā. Inai ir pieredze restorāna vadībā, meistarklašu un lekciju vadīšanā, tāpat viņa piedalījusies daudzos starptautiskos konditorejas konkursos un 2015. gadā ieguvusi Latvijas gada pavāra balvu.

Semināra ilgums: līdz 3 stundām
Dalības maksa: 35 EUR
Lai reģistrētos semināram, aicinām aizpildīt tiešsaistes anketu līdz 26. decembrim.
Lai saglabātu iespēju veidot dialogu un atbildēt uz visiem interesentu jautājumiem, semināra klausītāju skaits ir ierobežots.

Visiem dalībniekiem tiks nosūtītas semināra laikā gatavoto galaproduktu receptes.
Tiešsaistes seminārs “Petit Four: šokolādes daudzveidība” notiks platformā Zoom 2021. gada 28. decembrī plkst. 15:00