LV

Unikālas programmas seminārs konditoriem ar Alexandre Bourdeaux


Pirmo reizi Latvijā, Gemoss semināru zālē viesosies šef-konditors, konsultants, tehnologs un starptautiskā līmeņa recepšu radītājs – Alexandre Bourdeaux ar savu unikālās programmas semināru. Jau vairākus gadus viņš ir vadītājs vienā no šokolādes akadēmijām Beļģijā, iepriekš smeļoties pieredzi kā šef-konditors pieczvaigžņu viesnīcu ķedē ”Four Seasons” un strādājot Beļģijas karaļnamā.

Pēdējos gados Alexandre velta vairāk laika sava personīgā biznesa attīstībai, īstenojot tikai izņēmuma seminārus konditorejas un šokolādes mākslā, kāds tas būs arī Gemoss semināra apmeklētājiem. Alexandre aktīvi nodarbojas konceptu un ideju izstrādāšanā, balstoties uz savām neapšaubāmajām vīzijām pat tādu ierastu lietu, kā musa, meringa un glazūru izmantošanā. Semināra apmeklētājiem būs ekskluzīva iespēja pārmantot šef-konditora iegūtās zināšanas un prasmes dažādu konditorejas izstrādājumu gatavošanā, piemēram, japāņu biskvīta un Crunchy choux.

Tiekamies jau septembrī, lai atklātu jaunu garšu pasauli un pagatavošanas tehnikas kopā ar Alexandre Bourdeaux!

Seminārs notiek no 24. līdz 26. septembrim Gemoss semināru zālē.

Programma: LEJUPIELĀDĒT
Cena: 250 eiro
PIETEIKTIES