LV

Vasaras garša jebkurā sezonā – ogu biezenis no La Fruitiere


Īstas dabas garšas nekad neliek vilties, un La Fruitiere augļu un ogu biezeņi ieguvuši atzinību visā pasaulē tieši kvalitātes dēļ. Daudziem jau labi zināmo sortimentu papildinājis jauns produkts – sarkano ogu biezenis, kas
satur svaigas, īpaši apstrādātas ogas, tik ļoti atgādinot vasaru. Pateicoties īpašai apstrādes tehnikai – augstspiediena pasterizācijai – biezenim ir saglabāta ogu smarža un garša, turklāt tam ir ļoti pateicīga konsistence. Produkta ražošanā nav izmantotas krāsvielas, aromatizētāji, konservanti, ĢMO un tas nesatur laktozi.

Produktam ir ērti lietojams iepakojums, atvieglojot tā izmantošanu un uzglabāšanu. La Fruitiere biezeņiem, tai skaitā šim jaunajam produktam, nav nepieciešama papildu apstrāde – tie ir gatavi lietošanai. Sarkano ogu biezenis ir kā radīts, lai to izmantotu konditorejā – glazūrām, želejām, musiem un pildījumiem atspirdzinošās ogas radīs garšu eksploziju. Biezenis izmantojams arī kā desertu mērce, pildījums konfektēm, piedeva kokteiļiem vai limonādēm. Arī skaistajā konditorejas šedevrā, kas redzams titulbildē, sarkano ogu biezenis izmantots gan kūkas dekorēšanā (glazūra), gan pildījumā – želeja starp gaisīgo musu un kraukšķīgo pamatni.

La Fruitiere biezeņi nopērkami Gemoss tirdzniecības vietās vai veicot pasūtījumu pie Gemoss tirdzniecības pārstāvjiem.