LV

Žāvētu augļu un riekstu trifeles


Pagatavo gardas žāvētu augļu un riekstu trifeles. Tās būs stiprinošs enerģijas avots un lielisks našķis.

Zelta Rieksts trifeļu masa


Sastāvdaļas:

– 100 g Indijas rieksti
– 150 g dateles
– 50 g godži ogas
– 50 g kokosriekstu skaidiņas
– 70 g ūdens

 

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sablendē līdz viendabīgai masai.
No masas veido neliela izmēra bumbiņas un liek ledusskapī uz 30 min.

Šokolādes glazūra


Sastāvdaļas:

– 300 g tumšās šokolādes
– 60 g vīnogu kauliņu eļļa

 

 Pagatavošana:

Izkausē šokolādi, pievieno vīnogu kauliņu eļļu, sablendē.

Trifeles glazē ar šokolādes glazūru, dekorē ar sublimētām avenēm un pasniedz.

 


Jūs varētu interesēt arī: