LV

Žāvētu augļu un riekstu trifeles


Pagatavo gardas žāvētu augļu un riekstu trifeles. Tās būs stiprinošs enerģijas avots un lielisks našķis.

Zelta Rieksts trifeļu masa

Sastāvdaļas:
100 g Indijas rieksti
150 g dateles
50 g godži ogas
50 g kokosriekstu skaidiņas
70 g ūdens

Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas sablendē līdz viendabīgai masai.
No masas veido neliela izmēra bumbiņas un liek ledusskapī uz 30 min.

Šokolādes glazūra

Sastāvdaļas:
300 g tumšā šokolāde
60 g vīnogu kauliņu eļļa

Pagatavošana:
Izkausē šokolādi, pievieno vīnogu kauliņu eļļu, sablendē. Trifeles glazē ar šokolādes glazūru, dekorē ar sublimētām avenēm un pasniedz.


 

Jūs varētu interesēt arī: