Visi jaunumi

Apmācības HoReCa nozares profesionāļiem

2022. gada 10. Novembris  
 
Mēs, GEMOSS kolektīvs, par vienu no darbības pamatvirzieniem uzskatām HoReCa profesionāļu - kulināru, konditoru un bārmeņu - izglītošanu par nozares jaunumiem un aktualitātēm.

Ikdienā sadarbojoties par atzītiem nozares uzņēmumiem un ražotājiem visā pasaulē, mūsu pienākums ir vest mūsu klientiem jaunāko un aktuālāko gan profesionālas virtuves aprīkojuma un inventāra, gan pārtikas izejvielu jomās. 

Ar privātām apmācībām un publiskām meistarklasēm regulāri aicinām ciemos viesmīlības uzņēmumu darbiniekus - pavārus, viesmīļus un bārmeņus, - lai paplašinātu redzesloku, izzinātu pasaules tendences un kopā veicinātu Latvijas HoReCa izaugsmi.
 

Šefpavāre INA POLIŠČENKO

Ina Poliščenko ir daudzu pavārmākslas konkursu laureāte, tostarp, Latvijas gada pavārs 2015, 1. vieta Starptautiskajā Dienvideiropas kulinārijas konkursā Grieķijā (2017) un uzvara konkursā Baltijas kulinārijas mantojums (2016). Bijusi vairāku restorānu šefpavāre, kā arī vadījusi savu restorānu (“Jonathan”, Amatciems). Ikdienā Ina turpina konsultēt profesionāļus ēdienkaršu izstrādē un viesmīlības biznesa plānošanā.  

Strādājot GEMOSS, daudzu gadu garumā Ina ir pētījusi dažādu pārtikas izejvielu pielietojumu konditorejā, izzinājusi saldinātāju, miltu, recinātāju un citu izejvielu alternatīvas un to uzvedību receptēs, izstrādājusi veselīgas un sabalansētas kulinārijas un desertu receptes, apguvusi inovatīvas iekārtas, kas atvieglo darbu profesionālajā virtuvē. Ikdienā iepazīstot arvien jaunas tehnoloģijas, viņa koncentrējas uz to, kā tās palīdz taupīt pavāra un konditora laika un izejvielu resursus.


Ina Poliščenko



Bārmenis ANDRIS REIZENBERGS

Kopš 2019. gada Andris godam nes pasaulē labākā bārmeņa titulu (IBA World Cocktail Championship 2019). Bārmenis ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi, šodien Andris ir LYRE’S un MONIN zīmolu vēstnesis Latvijā.  

Būdams zinošs aktuālo izejvielu un dzērienu eksperts, Andris konsultē profesionāļus dzērienkaršu izveidē, ikdienā eksperimentē ar jaunām kokteiļu izejvielām, garšām un aromātiem, rada receptes, kas ērti adaptējamas dažādās bāru un restorānu koncepcijās. Andris labprāt iepazīstina profesionāļus ar alkoholisko un bezalkoholisko kokteiļu koncepcijām, efektīvām bārmeņa darba metodēm, un iedvesmo ar oriģinālām garšu kombinācijām. 


Andris Reizenbergs
 


Līdzīgas receptes

 
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

 
 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

 
 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

 
#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldenās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.