Jaunumi un pasākumi
Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.

MEISTARKLASE: VEGĀNĀ KONDITOREJA
2023. gada 21. Septembris
Iespēja iegūt praktiskas zināšanas, kā pagatavot vegānus desertus no izejvielām, kas nesatur dzīvnieku valsts produktus. Meistarklasi vadīs GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko.

MONIN CUP 2023 uzvarētāji ir noskaidroti!
2023. gada 12. Septembris
Uzzini, kurš no 20 Latvijas bārmeņiem dosies uz prestižo bāra izstādi Berlīnē "Bar Convent Berlin" un īpašo MONIN pasākumu "Bartenders Dairy"!

Kūku konkurss "Paaudžu mantojums" - gardākā kūka "Meduskūka ar mājas marmelādi"
2023. gada 12. Septembris
Kūku konkurss “Paaudžu mantojums”, 9.septembrī uz GEMOSS jubilejas skatuves pulcēja 24 dažādus kūku cepējus un konditorejas profesionāļus no visas Latvijas.

Saliec puzlīti, iznāk kafetērija! Saruna ar krodziņa “Cuba Cafe” īpašnieku Arni Bikšus
2023. gada 1. Septembris
Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

Jaunums! Rozā Himalaju sāls plāksnes ēdiena pasniegšanai un pagatavošanai
2023. gada 2. Augusts
Uzzini, kas ir rozā Himalaju sāls plāksnes un kā tās izmantot virtuvē vai dārza svētkos.

Aicinām kūku meistares sacensties konkursā “Paaudžu mantojums”.
2023. gada 2. Augusts
Vai kūku gatavošana ir Tava aizraušanās un izmanto paaudzēs mantotu recepti? Piesakies kūku konkursam un laimē vērtīgas balvas!

Latvijas bārmeņi aicināti pieteikt dalību ikgadējā konkursā MONIN CUP LATVIA 2023
2023. gada 26. Jūlijs
Kokteiļu konkurss MONIN CUP LATVIJA kā tradīcija notiks 2023. gada 7. septembrī Riga Food 2023 ietvaros, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala uz GEMOSS skatuves.

Sapnis par Itāliju realizēts! Saruna ar “Rossini” saimnieku Guntaru Skrastiņu
2023. gada 18. Jūlijs
Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

GEMOSS saņem balvu par izcilu darbu un ieguldījumu vietējās ekonomikas veicināšanā
2023. gada 3. Jūlijs
30.jūnijā, Igaunijā, Tartu, GEMOSS saņēma Baltijas ģimenes uzņēmumu čempionu balvu par ilgtspējību un izcilu ieguldījumu vietējā ekonomikā.

GRANTU KONKURSS - Latvijas Kulinārijas zvaigzne un Viesmīlības zvaigzne uzvarētāji 2023
2023. gada 29. Jūnijs
27.jūnijā GEMOSS pulcēja viesmīlības un kulinārijas nozares profesionāļus konkursa finālā un ir noskaidroti Grantu konkursa 2023 uzvarētāji!

Kad drosme pārvēršas pieredzē. Saruna ar Eduardu Jakuševski
2023. gada 27. Jūnijs
Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

PĀRVĒRT SAPNI PAR REALITĀTI – GRANTU KONKURSA FINĀLISTI
2023. gada 19. Jūnijs
Grantu konkursa finālisti tiksies jau 27.jūnijā un cīnīsies par grantu – apmaksātu iespēju iegūt pieredzi kādā no Eiropas Michelin zvaigznes restorāniem.

Kā iekļaut čia sēklas ikdienas uzturā?
2023. gada 14. Jūnijs
Uzzini, kāpēc čia sēklas uztura zinātnieki slavē visā pasaulē un kādās receptēs tās garšīgi iekļaut.

Pāri visam paliek tikai labais. Saruna ar “SierŠtelles” vadītāju Māri Legzdiņu
2023. gada 2. Jūnijs
Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, tiekamies ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

JAUNUMS: Pujadas ogļu krāsns
2023. gada 26. Maijs
Pujadas ogļu krāsns ir viena no jaunākajām tendencēm prasīgajā viesmīlības tirgū. Uzzini vairāk par iekārtu un iespēju to pasūtīt!

Kā integrēt graudaugus vasaras ēdienkartē?
2023. gada 25. Maijs
Vasara ir īstais laiks, lai izpētītu jaunus kulinārijas apvāršņus. Iedvesmojies un izmēģini kādu no vasarīgajām receptēm kopā ar Just Nature!

Apvieno neapvienojamo perfektā dzērienu harmonijā!
2023. gada 12. Maijs
Atspirdzinies karstās vasaras dienās, apvienojot MONIN sīrupus, BOBA pērles un VIENS PIENS produktus perfektā garšas sinerģijā.

KLIENTU DIENA VALMIERĀ
2023. gada 12. Maijs
GEMOSS ielūdz un aicina atzīmēt kalendārā īpaši viesmīlības nozares ekspertiem veltītu notikumu “Klientu diena Valmierā”.

Saruna ar “Vairāk saules” saimnieku Endiju Bērziņu: “Labā vējā arī tītari lido”
2023. gada 5. Maijs
Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, tiekamies ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

Dzērienu meistarklase: VASARAS KOKTEIĻI
2023. gada 27. Aprīlis
Dzērienu eksperts Andris Reizenbergs ielūdz bāru nozares ekspertus, profesionāļus un interesentus uz meistarklasi “VASARAS KOKTEIĻI”, lai iepazītu daudzveidību kvalitatīvu bezalkoholisko un alkoholisko dzērienu gatavošanā un, kā ar tiem nopelnīt.

GEMOSS Grantu konkurss – pārvērt sapni par realitāti
2023. gada 24. Aprīlis
Domājot par motivējošu atbalstu nozarei, GEMOSS savā 30 gadu jubilejā dāvina nozares profesionāļiem iespēju piedalīties Grantu konkursā.

LIDO vadītāja Rita Auziņa: Mēs esam par tīru un kvalitatīvu ēdienu!
2023. gada 21. Aprīlis
Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, tiekamies ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

Šefu diena "GASTRONOMY LAB"
2023. gada 20. Aprīlis
GEMOSS ielūdz uz īpaši šefpavāriem veltītu notikumu – mūsu 30. gadu jubilejas dāvanu draugiem un partneriem – HoReCa nozares profesionāļiem.

GEMOSS Kulinārijas studija: telpu noma pasākumiem
2023. gada 14. Aprīlis
Profesionāla virtuve - semināru zāle - meistarklašu, konferenču un korporatīvo svētku organizēšanai.