Jaunumi un pasākumi


Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.

 

5 jauni garšas atklājumi Tavai virtuvei

2025. gada 10. Aprīlis

Mūsu šefpavāre Ina atklāj jaunumus, ko vērts izmēģināt gan mājas virtuvē, gan profesionālā vidē – no vegāniskiem buljoniem līdz ievārījumiem.

Uzzināt vairāk
 

Idejas sezonālam biznesam: efektīva virtuve un ēdienkarte

2025. gada 7. Aprīlis

Gudri risinājumi kompaktām virtuvēm, apvienojot pārdomātas iekārtas un sezonālus ēdienu konceptus.

Uzzināt vairāk
 

Baltijas ģimenes uzņēmumu institūta vizīte Gemoss

2025. gada 3. Aprīlis

Ko patiesībā nozīmē būt ģimenes uzņēmumam ar vairāk nekā 240 darbinieku komandu blakus?

Uzzināt vairāk
 

Meistarklašu kalendārs 2025 – mācāmies un iedvesmojamies!

2025. gada 1. Aprīlis

Viesmīlības un kulinārijas pasaule nepārtraukti attīstās – jaunas izejvielas, garšas, tekstūras, tehnikas un inovācijas, kas maina līdzšinējās pieejas un sniedz iespējas izaugsmei.

Uzzināt vairāk
 

Dzērienu koncepti 2025: Pavasara-vasaras dzērienu katalogs

2025. gada 26. Marts

Jaunā viesmīlības sezona ir klāt – laiks svaigām idejām un garšām! Pirmās meistarklases un jaunais sezonas konceptu katalogs Tavai iedvesmai un eksperimentiem.

Uzzināt vairāk
 

MONIN Junior Cup 2025 uzvar jaunieši no Jūrmalas, Ventspils un Dobeles profesionālām izglītības iestādēm

2025. gada 21. Februāris

Esam aizvadījuši ikgadējo bezalkoholisko kokteiļu konkursu "MONIN Junior Cup 2025", kurā piedalījās 17 dalībnieki no 8 Latvijas profesionālās izglītības iestādēm

Uzzināt vairāk
 

Meistarklase “Augu valsts kulinārija: 2025. gada trendi HoReCa”

2025. gada 10. Februāris

Esam priecīgi izziņot mūsu meistarklašu sezonas sākumu ar kulinārijas ekspertes un šefpavāres Inas Poliščenko meistarklasi “Augu valsts kulinārija: 2025. gada trendi HoReCa”!

 

Uzzināt vairāk
 

Monin Junior Cup 2025 | bezalkoholisko kokteiļu variācijas topošo bārmeņu izpildījumā

2025. gada 19. Janvāris

20. februārī Rīgā norisināsies gada gaidītākais notikums topošajiem bārmeņiem – MONIN Junior Cup 2025!

 

Uzzināt vairāk
 

GEMOSS Kulinārijas studija: telpu noma pasākumiem

2024. gada 7. Oktobris

Profesionāla virtuve, semināru zāle - meistarklašu, konferenču un korporatīvo svētku organizēšanai.

Uzzināt vairāk
 

Jauno kokteiļu koncepti | sezonas atklāšanas meistarklase ar MONIN

2025. gada 11. Marts

Lieliskais kokteiļmeistaru tandēms –  Gemoss dzērienu eksperts Andris Reizenbergs un MONIN dzērienu inovāciju eksperte no Ukrainas Anastasija Sudak – aicina bāru nozares profesionāļus un kokteiļu entuziastus uz sezonas atklāšanas meistarklasi!  

Uzzināt vairāk
 

Gatavošanas meistarklases kolektīviem

2025. gada 14. Februāris

Plānots kolektīva saliedēšanās pasākums? Mūsu Kulinārijas studijā piedāvājam kopīgu ēdienu gatavošanu šefpavāra vadībā ar īpaši jums radītu ēdienkarti.
Uzzināt vairāk
 

Gemoss Andele | Pirmo reizi visos veikalos!

2025. gada 31. Janvāris

No 3. februāra aicinām uz vēl nebijušu notikumu – Gemoss Andeli, kas šogad pirmo reizi notiks visos mūsu veikalos!

Uzzināt vairāk
 

IEDVESMOJIES NO GEMOSS KOMANDAS SVĒTKU RECEPTĒM

2024. gada 18. Decembris

Aicinām ielūkoties talantīgās personībās un unikālos raksturos un pamanīt to aizrautību, kas gemosiešus padara par ģimeni.

Uzzināt vairāk
 

Kafijas studija

2024. gada 2. Novembris

Laba espresso kafija, krēmīgs kapučīno un sabalansētas garšas latte šodien ir svarīga vizītkarte gan jaunā kafejnīcā, gan birojā uzņemot biznesa partnerus, gan kāzu un konferenču organizēšanā.

Uzzināt vairāk
 

Apzināts uzturs un garšu daudzveidība: Zelta Rieksts receptes

2024. gada 17. Oktobris

“Zelta Riekstsir Latvijā radīts zīmols ar teju 30 gadu vēsturi. Par galveno izvirzot kvalitāti un garšu daudzveidību, kopš 1996. gada.

Uzzināt vairāk
 

Franču konditorejas seminārs - Philippe Richard

2024. gada 3. Oktobris

2024. gada 17. oktobrī pie mums ciemosies šefkonditors no Francijas Philippe Richard.

Uzzināt vairāk
 

Alternatīvie milti pilnvērtīgam uzturam un dzīvespriekam

2024. gada 30. Septembris

Kulinārijas modi nosaka ne tikai mūsu garšas receptori, bet arī fiziskā labsajūta. Mūsdienās alternatīvie milti ir veselīga uztura tendence

Uzzināt vairāk
 

Lai dzīvo itāļu karalis! Saruna ar šefpavāru Jāni Sokolovski

2024. gada 26. Septembris

Turpinām “GEMOSS 30” jubilejas sarunu ciklu ar mūsu ilggadējiem klientiem, lai ieskatītos Latvijas viesmīlības nozares vēsturē.

Uzzināt vairāk
 

Monin karsto dzērienu sezonas atklāšana Gemosā ar Anastasiju un Andri.

2024. gada 11. Septembris

2024. gada 24.septembrī dzērienu eksperts Andris Reizenbergs un Anastasija Sudaka ielūdz bāru nozares profesionāļus un interesentus uz semināru.

Uzzināt vairāk
 

SEMINĀRS - Ēdiens un 4 dabas elementi: uguns, ūdens, gaiss un zeme.

2024. gada 2. Septembris

GEMOSS studijā viesosies Kaspars Vendelis - vienkārši, saprotami par ēdienu un veselību. Sarunas un ēdiens 4 kārtās.

Uzzināt vairāk
 

KATALOGS: Rudens / ziemas dzērienu koncepti

2024. gada 23. Augusts

Punši, limonādes, groki, klasika, kafija – smelies iedvesmu un radi neaizmirstamas, aktuālas un baudāmas sezonas garšas.

Uzzināt vairāk
 

Gada grandiozākā kūku ballīte gaida pieteikumus

2024. gada 21. Augusts

Šobrīd GEMOSS ik dienu saņem kādu jaunu pieteikumu kūku konkursam “Paaudžu mantojums”, kas norisināsies 7. septembrī izstādes “Riga Food 2024” ietvaros, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

Uzzināt vairāk
 

"Zelta Rieksts" importē augstākās kvalitātes riekstus no ASV

2024. gada 21. Augusts

Šā gada 21. augustā SIA Gemoss produkcija "Zelta Rieksts" rīkoja pasākumu par godu sadarbībai ar ASV vēstniecību Rīgā un ASV Reģionālo lauksaimniecības/ārzemju lauksaimniecības departamentu.

Uzzināt vairāk
 

Viesmīlības Konkursa "Viesmīlības Zvaigzne" Izziņošana

2024. gada 22. Jūlijs

GEMOSS organizē viesmīļu konkursu "Viesmīlības Zvaigzne" izstādes Riga Food 2024 ietvaros.

Uzzināt vairāk