Jaunumi un pasākumi
Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.

5 jauni garšas atklājumi Tavai virtuvei
2025. gada 10. Aprīlis
Mūsu šefpavāre Ina atklāj jaunumus, ko vērts izmēģināt gan mājas virtuvē, gan profesionālā vidē – no vegāniskiem buljoniem līdz ievārījumiem.

Idejas sezonālam biznesam: efektīva virtuve un ēdienkarte
2025. gada 7. Aprīlis
Gudri risinājumi kompaktām virtuvēm, apvienojot pārdomātas iekārtas un sezonālus ēdienu konceptus.

Baltijas ģimenes uzņēmumu institūta vizīte Gemoss
2025. gada 3. Aprīlis
Ko patiesībā nozīmē būt ģimenes uzņēmumam ar vairāk nekā 240 darbinieku komandu blakus?

Meistarklašu kalendārs 2025 – mācāmies un iedvesmojamies!
2025. gada 1. Aprīlis
Viesmīlības un kulinārijas pasaule nepārtraukti attīstās – jaunas izejvielas, garšas, tekstūras, tehnikas un inovācijas, kas maina līdzšinējās pieejas un sniedz iespējas izaugsmei.

Dzērienu koncepti 2025: Pavasara-vasaras dzērienu katalogs
2025. gada 26. Marts
Jaunā viesmīlības sezona ir klāt – laiks svaigām idejām un garšām! Pirmās meistarklases un jaunais sezonas konceptu katalogs Tavai iedvesmai un eksperimentiem.

MONIN Junior Cup 2025 uzvar jaunieši no Jūrmalas, Ventspils un Dobeles profesionālām izglītības iestādēm
2025. gada 21. Februāris
Esam aizvadījuši ikgadējo bezalkoholisko kokteiļu konkursu "MONIN Junior Cup 2025", kurā piedalījās 17 dalībnieki no 8 Latvijas profesionālās izglītības iestādēm!

Meistarklase “Augu valsts kulinārija: 2025. gada trendi HoReCa”
2025. gada 10. Februāris
Esam priecīgi izziņot mūsu meistarklašu sezonas sākumu ar kulinārijas ekspertes un šefpavāres Inas Poliščenko meistarklasi “Augu valsts kulinārija: 2025. gada trendi HoReCa”!

Monin Junior Cup 2025 | bezalkoholisko kokteiļu variācijas topošo bārmeņu izpildījumā
2025. gada 19. Janvāris
20. februārī Rīgā norisināsies gada gaidītākais notikums topošajiem bārmeņiem – MONIN Junior Cup 2025!

GEMOSS Kulinārijas studija: telpu noma pasākumiem
2024. gada 7. Oktobris
Profesionāla virtuve, semināru zāle - meistarklašu, konferenču un korporatīvo svētku organizēšanai.

Jauno kokteiļu koncepti | sezonas atklāšanas meistarklase ar MONIN
2025. gada 11. Marts
Lieliskais kokteiļmeistaru tandēms – Gemoss dzērienu eksperts Andris Reizenbergs un MONIN dzērienu inovāciju eksperte no Ukrainas Anastasija Sudak – aicina bāru nozares profesionāļus un kokteiļu entuziastus uz sezonas atklāšanas meistarklasi!

Gatavošanas meistarklases kolektīviem
2025. gada 14. Februāris

Gemoss Andele | Pirmo reizi visos veikalos!
2025. gada 31. Janvāris
No 3. februāra aicinām uz vēl nebijušu notikumu – Gemoss Andeli, kas šogad pirmo reizi notiks visos mūsu veikalos!

IEDVESMOJIES NO GEMOSS KOMANDAS SVĒTKU RECEPTĒM
2024. gada 18. Decembris
Aicinām ielūkoties talantīgās personībās un unikālos raksturos un pamanīt to aizrautību, kas gemosiešus padara par ģimeni.

Kafijas studija
2024. gada 2. Novembris
Laba espresso kafija, krēmīgs kapučīno un sabalansētas garšas latte šodien ir svarīga vizītkarte gan jaunā kafejnīcā, gan birojā uzņemot biznesa partnerus, gan kāzu un konferenču organizēšanā.

Apzināts uzturs un garšu daudzveidība: Zelta Rieksts receptes
2024. gada 17. Oktobris
“Zelta Rieksts” ir Latvijā radīts zīmols ar teju 30 gadu vēsturi. Par galveno izvirzot kvalitāti un garšu daudzveidību, kopš 1996. gada.

Franču konditorejas seminārs - Philippe Richard
2024. gada 3. Oktobris
2024. gada 17. oktobrī pie mums ciemosies šefkonditors no Francijas Philippe Richard.

Alternatīvie milti pilnvērtīgam uzturam un dzīvespriekam
2024. gada 30. Septembris
Kulinārijas modi nosaka ne tikai mūsu garšas receptori, bet arī fiziskā labsajūta. Mūsdienās alternatīvie milti ir veselīga uztura tendence

Lai dzīvo itāļu karalis! Saruna ar šefpavāru Jāni Sokolovski
2024. gada 26. Septembris
Turpinām “GEMOSS 30” jubilejas sarunu ciklu ar mūsu ilggadējiem klientiem, lai ieskatītos Latvijas viesmīlības nozares vēsturē.

Monin karsto dzērienu sezonas atklāšana Gemosā ar Anastasiju un Andri.
2024. gada 11. Septembris
2024. gada 24.septembrī dzērienu eksperts Andris Reizenbergs un Anastasija Sudaka ielūdz bāru nozares profesionāļus un interesentus uz semināru.

SEMINĀRS - Ēdiens un 4 dabas elementi: uguns, ūdens, gaiss un zeme.
2024. gada 2. Septembris
GEMOSS studijā viesosies Kaspars Vendelis - vienkārši, saprotami par ēdienu un veselību. Sarunas un ēdiens 4 kārtās.

KATALOGS: Rudens / ziemas dzērienu koncepti
2024. gada 23. Augusts
Punši, limonādes, groki, klasika, kafija – smelies iedvesmu un radi neaizmirstamas, aktuālas un baudāmas sezonas garšas.

Gada grandiozākā kūku ballīte gaida pieteikumus
2024. gada 21. Augusts
Šobrīd GEMOSS ik dienu saņem kādu jaunu pieteikumu kūku konkursam “Paaudžu mantojums”, kas norisināsies 7. septembrī izstādes “Riga Food 2024” ietvaros, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

"Zelta Rieksts" importē augstākās kvalitātes riekstus no ASV
2024. gada 21. Augusts
Šā gada 21. augustā SIA Gemoss produkcija "Zelta Rieksts" rīkoja pasākumu par godu sadarbībai ar ASV vēstniecību Rīgā un ASV Reģionālo lauksaimniecības/ārzemju lauksaimniecības departamentu.

Viesmīlības Konkursa "Viesmīlības Zvaigzne" Izziņošana
2024. gada 22. Jūlijs
GEMOSS organizē viesmīļu konkursu "Viesmīlības Zvaigzne" izstādes Riga Food 2024 ietvaros.