Jaunumi un pasākumi


Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.

 

SEMINĀRS: Krufini, individuālie deserti, rolli ar šefkonditoru Igor Zaritskyi

2024. gada 24. Maijs

GEMOSS Kulinārijas studijā viesosies un vadīs semināru Ukraiņu izcelsmes, godalgots šefkonditors – Igor Zaritskyi, plašāk pazīstams kā galvenais šekfonditors Varšavas Konditorejas mākslas akadēmijā “Sempre”.

Uzzināt vairāk
 

KATALOGS: Pavasara / vasaras dzērienu koncepti

2024. gada 24. Maijs

Spritz un klasiskie kokteiļi, ledus tējas, burbuļtējas un limonādes – smelies iedvesmu atspirdzinošam malkam vasaras sajūtas. Iekļauj dzērienkartē vai pagatavo dārza ballītē!

Uzzināt vairāk
 

Saldējums šefpavāra gaumē - ātri, veselīgi un gardi

2024. gada 6. Maijs

Neatkarīgi no tā, vai meklē iedvesmu restorāna desertu kartei vai vēlies palutināt sevi un ģimeni, saldējuma gatavošanas pamatā ir kvalitatīvas sastāvdaļas un atbilstošs inventārs.

Uzzināt vairāk
 

Saruna ar Māri Jansonu – pavāru un drosmīgu veikalnieku

2024. gada 28. Marts

Turpinot atzīmēt GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

Uzzināt vairāk
 

GEMOSS ANDELE no 29.februāra - Mūkusalas ielā 73!

2024. gada 22. Februāris

Kvalitatīvas glāzes, estētiski trauki, konditorejas un virtuves aprīkojums, kā arī, kafijas aparāti, tehnika par pārsteidzoši zemām cenām!

Uzzināt vairāk
 

PURE by MONIN: bez pievienota cukura un saldinātājiem

2024. gada 13. Februāris

PURE by MONIN koncentrāti dzērienu un kokteiļu gatavošanai, nepārsātinot tos ar lieku saldumu - bez pievienota cukura, bez saldinātājiem, bez mākslīgiem konservantiem un bez kalorijām.

Uzzināt vairāk
 

JAUNUMS GEMOSS sortimentā - BARÚ!

2024. gada 6. Februāris

Vegāniski, bezkofeīna karsto dzērienu pūderi - viegli pagatavojami un gardi, gan karstā, gan ledus dzēriena izpildījumā.

Uzzināt vairāk
 

GEMOSS dzērienu eksperti - Andris Reizenbergs un Linards Grundmans

2024. gada 5. Februāris

Lai spētu nodrošināt augstākā līmeņa servisu viesmīlības nozares uzņēmumiem ir nepieciešami jomas līderi. Stāstu sērijā iepazīstinām ar mūsu ekspertiem.

Uzzināt vairāk
 

MONIN Junior Cup Latvija 2024: Noskaidroti uzvarētāji!

2024. gada 18. Janvāris

Šajā gadā konkursā piedalījās 18 drosmīgi dalībnieki no visas Latvijas un pārsteidza žūriju ar savu radošo izdomu, jaunām un oriģinālām bezalkoholisko kokteiļu receptēm.

Uzzināt vairāk
 

SVARĪGI: GEMOSS atsauc produkciju

2024. gada 17. Janvāris

GEMOSS atsauc JUST NATURE Ceļtekas sēklu sēnalu pulveri 400g ar sekojošiem derīguma termiņiem, LOT: 2024.12.06 LOT230913; 2024.12.26 LOT231003; 2025.04.03 LOT240109.

Uzzināt vairāk
 

Mīlestības maize. Saruna ar maiznīcas “Lielezers” saimnieci Lāsmu Bomi

2023. gada 21. Decembris

Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

Uzzināt vairāk
 

Izveidojis 121 veikalu. Saruna ar “top!” tīkla dibinātāju Egilu Butku

2023. gada 4. Decembris

Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

Uzzināt vairāk
 

SEMINĀRS: Svētku kokteiļi. Radi jaunu pieredzi saviem viesiem

2023. gada 15. Novembris

Saņem vērtīgas zināšanas, kā šajā piesātinātajā un intensīvajā svētku laikā saglabāt darba kvalitāti, izvēlēties kvalitatīvu dzērienu sastāvdaļas un daudzus citus padomus no mūsu kokteiļu eksperta, Linarda Grundmana, pieredzes.

Uzzināt vairāk
 

Virtuves inovatīvās iekārtas, 1.sērija. SOUS VIDE efektīva izmantošana

2023. gada 10. Novembris

Jauns sēriju cikls, kurā katru mēnesi GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko, Facebook tiešraidē, dalīsies ar vērtīgiem tips&tricks, kā izmantot inovatīvās iekārtas virtuvē un kā ļaut tām darboties mūsu labā.

Uzzināt vairāk
 

SEMINĀRS PROFESIONĀĻIEM: iSi kulinārijas sifoni (ar praktisko daļu)

2023. gada 10. Novembris

Aicinām pievienoties profesionāļu apmācībām, kuras vadīs iSi pārstāvis Stefan Holzschuh, lai iepazīstinātu kulinārijas profesionāļus ar molekulārās virtuves pamatu - iSi kulinārijas sifoniem.

Uzzināt vairāk
 

Paēdinājusi visus Latvijas prezidentus. Saruna ar Valkas uzņēmēju Albīnu Kārkliņu

2023. gada 19. Oktobris

Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

Uzzināt vairāk
 

KATALOGS: Karsto dzērienu receptes

2023. gada 12. Oktobris

Aicinām iekļaut gardo rudens/ziemas karsto dzērienu receptes savās dzērienkartēs vai pagatavot mājās. Sastāvdaļas iegādājies GEMOSS vai pie mūsu aģentiem.

Uzzināt vairāk
 

Ar lepnumu atklājam veikalu Tartu, Igaunijā

2023. gada 10. Oktobris

Svinīgais Tartu veikala atklāšanas pasākums notika 4. oktobrī - tagad arī Igaunijas dienvidos nodrošināsim HoReCa nozari ar kvalitatīviem produktiem un profesionālu atbalstu.

Uzzināt vairāk
 

GEMOSS kulinārijas eksperte – šefpavāre Ina Poliščenko

2023. gada 28. Septembris

Lai spētu nodrošināt augstākā līmeņa servisu viesmīlības nozares uzņēmumiem ir nepieciešami jomas līderi. Stāstu sērijā iepazīstinām ar mūsu ekspertiem.

Uzzināt vairāk
 

UZŅĒMUMIEM: GEMOSS Dāvanu katalogs

2023. gada 26. Septembris

Izvēlieties pārdomātas dāvanas kolēģiem, partneriem un klientiem. Katra dāvana ir roku darbs - pieejama arī noformējuma pielāgošana Jūsu uzņēmuma identitātei.

Uzzināt vairāk
 

SEMINĀRS: Rudens / ziemas karstie kokteiļi. Kā ar tiem nopelnīt?

2023. gada 26. Septembris

Iedvesmojies vēsās sezonas dzērienkartes izstrādei un atklāj savu īpašo sezonālās garšas rokrakstu. Semināru vadīs GEMOSS kokteiļu eksperts Andris Reizenbergs.

Uzzināt vairāk
 

MEISTARKLASE: VEGĀNĀ KONDITOREJA

2023. gada 21. Septembris

Iespēja iegūt praktiskas zināšanas, kā pagatavot vegānus desertus no izejvielām, kas nesatur dzīvnieku valsts produktus. Meistarklasi vadīs GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko.

Uzzināt vairāk
 

MONIN CUP 2023 uzvarētāji ir noskaidroti!

2023. gada 12. Septembris

Uzzini, kurš no 20 Latvijas bārmeņiem dosies uz prestižo bāra izstādi Berlīnē "Bar Convent Berlin" un īpašo MONIN pasākumu "Bartenders Diary"!

Uzzināt vairāk
 

Kūku konkurss "Paaudžu mantojums" - gardākā kūka "Meduskūka ar mājas marmelādi"

2023. gada 12. Septembris

Kūku konkurss “Paaudžu mantojums”, 9.septembrī uz GEMOSS jubilejas skatuves pulcēja 24 dažādus kūku cepējus un konditorejas profesionāļus no visas Latvijas.

Uzzināt vairāk