SEMINĀRS PROFESIONĀĻIEM: iSi kulinārijas sifoni (ar praktisko daļu)
Austrijas kompānijas iSi kulinārijas sifoni sniedz neaizstājamu atbalstu profesionālajās virtuvēs. Ar šīs viedās ierīces palīdzību pavāri var sasniegt nepieredzētu garšas un tekstūras kvalitāti, efektīvi izmantojot laiku, enerģiju un ilgstoši saglabājot nemainīgu ēdiena kvalitāti.
Aicinām pievienoties profesionāļu apmācībām, kuras vadīs iSi pārstāvis Stefan Holzschuh, lai iepazīstinātu kulinārijas profesionāļus ar molekulārās virtuves pamatu - iSi kulinārijas sifoniem.
TEORĒTISKĀ DAĻA
Kas ir iSi?
Sifonu veidi. Papildus inventārs.
Ieteikumi darbā ar sifoniem. Tehniskā informācija, kas jāņem vērā un no kā izvairīties.
PRAKTISKĀ DAĻA
Miksoloģija:
Kokteiļi ar iSi
Limonādes
Sodas ūdens
Kulinārija:
Gaisīga saldā kartupeļa krēmzupa
Holandes mērce
Šokolādes muss
Apmācību ilgums: 2 stundas
Dalība bez maksas. Vietu skaits ierobežots.
Lai rezervētu vietu, aicinām aizpildīt anketu tiešsaistē ŠEIT
Uz tikšanos GEMOSS Kulinārijas studijā 2023. gada 16. novembrī plkst. 14.00.
Līdzīgas receptes
Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai
Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi
Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!
Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi
Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.