2023. gada 30. novembrī dzērienu eksperts Linards Grundmans ielūdz bāra un viesmīlības nozares ekspertus, profesionāļus un interesentus uz klātienes semināru “Svētku kokteiļi. Radi jaunu pieredzi saviem viesiem” ar mērķi iepazīstināt ar profesionālo bāra inventāru, kas atvieglo darba procesu, šajā piesātinātajā un intensīvajā svētku laikā, un paaugstina kvalitāti, kā arī, kvalitatīvu dzērienu sastāvdaļu izvēli un vēl daudzus citus padomus no pieredzes ar pievienoto vērtību.
Linards Grundmans - “Latvijas Garša 2023” 1.vietas ieguvējs, 2019. gada Latvijas labākais flair bārmenis – bārmeņu mākslas šova radītājs. Viņa talants un spēja radīt unikālus dzērienus, kas izceļas gan garšas, gan vizuālā ziņā, padara viņu par neatkārtojamu ekspertu bāra industrijā.
"Piešķir vērtību jebkuram Tevis radītam kokteilim ar kādu smalku niansi, kas papildina garšu ceļojumu."
Linards Grundmans
PROGRAMMA
- Darba ētika un viesu apkalpošana
- Svētku atmosfēras radīšana
- Lielās rezervācijas – kā tās atvieglot?
- Profesionālais bāra inventārs
- Dažādu kategoriju svētku kokteiļu receptes, pagatavošana
- Jautājumi un atbildes
Aptuvenais semināra ilgums: 1h
Seminārs “Svētku kokteiļi. Radi jaunu pieredzi saviem viesiem” notiks ceturtdien 2023. gada 30. novembrī, plkst. 12.00, GEMOSS Kulinārijas studijā, Mūkusalas ielā 73, Rīgā.
Dalība - bez maksas!
Aicinām rezervēt vietu semināram, aizpildot pieteikuma anketu.
Līdzīgas receptes
Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai
Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi
Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!
Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi
Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.