Visi jaunumi

Gatavošanas meistarklases kolektīviem

2025. gada 14. Februāris  
Gemoss kulinārijas eksperte, līdzās profesionāļu apmācībām, labprāt rūpējas arī par radošām un izglītojošām kolektīvu saliedēšanas aktivitātēm, piedāvājot daudzveidīgas kopā gatavošanas meistarklases. Kvalitatīvi pavadīts laiks gan lielākiem, gan mazākiem uzņēmumu kolektīviem - profesionālā virtuvē, šefpavāra vadībā, apgūstot jaunas iemaņas un radot pašiem savu šefpavāra maltīti.

Kopā ar kolektīvu aicinām izvēlēties saistošākās receptes no šefpavāres Inas Poliščenko piedāvātās programmas, vienoties par meistarklases norises datumu, savukārt, Gemoss rūpēsies par jaunām iemaņām un sirsnīgu atmosfēru visa pasākuma garumā!
 

Meistarklašu tēmas un ēdienkarte tiek izveidota īpaši pielāgota katram pasākumam individuāli. 


Saskaņojot meistarklases norisi, aicinām norādīt personu skaitu un vēlamo norises datumu(-s).

Jautājumiem un rezervācijām rakstiet uz: [email protected] 



Līdzīgas receptes

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.