Visi jaunumi

MEISTARKLASE: VEGĀNĀ KONDITOREJA

2023. gada 21. Septembris  
MEISTARKLASE: VEGĀNĀ KONDITOREJA

GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko darba gaitā ir eksperimentējusi ar dažādām izejvielām un tehnikām vegānisku konditorejas izstrādājumu radīšanā. Ina ir izveidojusi savu augu valsts izejvielu recepšu kartotēku un gatava prezentēt nozares profesionāļiem un kaislīgiem konditoriem izstrādātās un noslīpētās metodes vegānu desertu gatavošanā.


Meistarklase izstrādāta, lai sniegtu praktiskas zināšanas, kā pagatavot vegānus desertus no izejvielām, kas nesatur dzīvnieku valsts produktus.


Meistarklase notiks kā pilna desertu gatavošanas procesa paraugdemonstrējums ar degustāciju. Dalībnieki ir aicināti uzdot jautājumus, kā arī, var tikt aicināti piedalīties kādā no gatavošanas posmiem.

PROGRAMMA

Teorija:
Kas ir vegāna konditoreja?
Bezglutēna milti.
Žāvētu augļu, riekstu un sēklu iekļaušana receptēs.
Alternatīvie pieni un krēmi.
Ogu un augļu biezeņi.
Cukura alternatīvas.
 
Praktiskā daļa:
Vaniļas krēms ar ananasu mērci.
Raw šokolādes kūka.
Akvafaba pavlovas (jeb bezē cepumi no konservētu turku zirņu šķidruma).
Turku zirņu braunijs ar aveņu želeju un kokosriekstu sorbertu.
 
Degustācija
Jautājumi – atbildes

Meistarklases ilgums: 3 – 3,5 stundas
Dalības maksa: 30 eiro


Lai rezervētu vietu, aicinām aizpildīt anketu tiešsaistē: ŠEIT

(Pēc pieteikuma saņemšanas katram dalībniekam kopā ar apstiprinājumu tiks nosūtīts priekšampaksas rēķins, kuru aicinām apmaksāt laikus, lai garantētu vietu meistarklasē.)

Uz tikšanos GEMOSS Kulinārijas studijā, Mūkusalas ielā 73, 2023. gada 10. oktobrī plkst. 12.00 meistarklasē “VEGĀNĀ KONDITOREJA”.


Līdzīgas receptes

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.