
PIESAKIES ŠEIT!
Vai plānojat attīstīt vai paplašināt savu biznesu vasaras sezonā? Šī meistarklase palīdzēs izvēlēties pārdomātas iekārtas kompaktai un efektīvai virtuvei, kā arī apgūt risinājumus ātrai un kvalitatīvai apkalpošanai. Iegūsiet praktiskas zināšanas par cukurvates, popkorna, saldējuma, sendviču un citu sezonas produktu gatavošanu un pārdošanu.
Meistarklase piemērota gan topošajiem, gan esošajiem viesmīlības nozares pārstāvjiem, kuri vēlas gudri investēt aprīkojumā un uzlabot savu darbību.
PROGRAMMA:
Mazo iekārtu prezentācija (Romāns Troičenko)
Tehniskā informācija, kopšana & efektivitāte darbā
- Mīkstā un cietā saldējuma iekārtas
- Auksto dzērienu (slush) & gāzēta ūdens iekārtas
- Cukurvates iekārta
- Karstmaižu grills
No iekārtas līdz izcilam ēdienam: paraugdemonstrējumi un degustācijas (Ina Poliščenko)
- Saldējumi: variācijas un pasniegšanas veidi
- Cukurvate – garšas, krāsas un formas
- Slush dzērieni
- Daudzveidīgas sendviču variācijas
Ekskursija uz Tehnikas nodaļu
Jautājumi, atbildes un īpašais piedāvājums meistarklases dalībniekiem. Individuālas konsultācijas
- Ilgums: līdz 3 stundām
- Dalības maksa: 25€ (iekļ. PVN)
- Meistarklases dalībniekiem būs īpaša iespēja iegādāties iekārtas ar 10% atlaidi, norēķinoties par to pirkuma veikšanas brīdī. Šis piedāvājums būs spēkā 1 nedēļu – no 16. līdz 23. aprīlim.
Līdzīgas receptes

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi
Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi
Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!