Viesmīlības un kulinārijas pasaule nepārtraukti attīstās – jaunas izejvielas, garšas, tekstūras, tehnikas un inovācijas, kas maina līdzšinējās pieejas un sniedz iespējas izaugsmei.
Lai sekotu līdzi nozares attīstībai un gūtu praktiskas zināšanas, esam sagatavojuši provizorisko Gemoss meistarklašu kalendāru šim gadam, kas iekļauj:
- Sezonālas un aktuālas tēmas – sākot no desertiem un kokteiļiem līdz restorānu ēdienkartēm un biznesa attīstības stratēģijām.
- Pieredzējušus vietējos un starptautiskos ekspertus – iespēja mācīties no labākajiem, kuri gadiem ieguvuši padziļinātas zināšanas savā profesijā!
- Jaunākās nozares tendences – inovācijas, radošas tehnikas un praktiski padomi.
Par pieteikšanos katrai no meistarklasēm ziņosim atsevišķi mūsu sociālo tīklu kanālos, seko līdzi jaunumiem!
Izpēti pilno meistarklašu kalendāru un atzīmē sev aktuālos datumus! ⤵️
Līdzīgas receptes

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi
Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi
Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!