Visi jaunumi

Dzērienu koncepti 2025: Pavasara-vasaras dzērienu katalogs

2025. gada 26. Marts  

Jaunā viesmīlības sezona ir klāt – laiks svaigām idejām un garšām!

Sezonu iesākām ar divām jaudīgām meistarklasēm bāra nozares profesionāļiem kopā ar mūsu dzērienu ekspertu Andri Reizenbergu un MONIN dzērienu inovāciju eksperti Anastasiju Sudak no Ukrainas! Šis pieredzes bagātais tandēms dalījās ar jaunākajām tendencēm, produktu inovācijām un  pieejām dzērienu pagatavošanā.

Šo iedvesmas pilno sākumu turpinām ar īpaši radītu dzērienu konceptu katalogu 2025. gada sezonai! Iedvesmojies, eksperimentē un radi jaunas dzērienu receptes savās dzērienkartēs vai izmēģinot tās mājās.

 Apskati katalogu šeit!

Ja vēlies individuālu konsultāciju, sazinies ar Andri Reizenbergu, Gemoss dzērienu ekspertu: [email protected]! Viņš ar prieku palīdzēs padarīt Tavu kokteiļkarti vēl pievilcīgāku un ienesīgāku!

 

Visi produkti dzērienu pagatavošanai ir pieejami Gemoss veikalos, e-veikalā vai sazinoties ar savu tirdzniecības pārstāvi!

Lai iedvesmojoša un jaudīga jaunā sezona, draugi!

 


Līdzīgas receptes

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.