DRY JANUARY ietvaros bārmenis Andris Reizenbergs ielūdz bāru nozares ekspertus, profesionāļus un interesentus tikties tiešsaistē, lai iepazītu iespēju daudzveidību kvalitatīvu bezalkoholisko kokteiļu gatavošanā.
Pasaulei mainoties veselīga uztura un apzināta dzīvesveida virzienā, mainās alkohola patēriņa paradumi - bāri, restorāni un kafejnīcas veido piedāvājumu klientiem, pielāgojoties augošajam pieprasījumam pēc kvalitatīviem kokteiļiem un dzērieniem ar samazinātu alkohola saturu.
GEMOSS ir vieta, kur HoReCa profesionāļi atrod visu nepieciešamo izcilu kokteiļu pagatavošanai –inventāru un plašu izejvielu klāstu (sīrupi, biteri, kordiāli, kokteiļu putas, bezalkoholiskie stipro dzērienu atdarinājumi, toniki, limonādes), lai bārmeņi un kokteiļu entuziasti radītu izsmalcinātas un autentiskas garšas prasīgiem dzērienu baudītājiem.
Bārmenis Andris Reizenbergs tiešsaistes meistarklasē sniegs informāciju par LYRE’S, PARAGON, MONIN, Franklin&Sons un BOB’S BITTERS izmantošanu receptēs, lietošanas principiem un pamata zināšanas 2022. gada TOP pieprasītāko* alkoholisko kokteiļu radīšanā.
Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai
Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu. Turklāt, ja tam piešķir patīkamas un atsvaidzinošas garšas ar antioksidantiem bagātiem superproduktiem, rezultāts ir īsts labsajūtas eliksīrs.