Visi jaunumi

5 jauni garšas atklājumi Tavai virtuvei

2025. gada 10. Aprīlis  

Šopavasar mūsu sortimentā ienāk ne tikai jauni produkti, bet arī jaunas garšas pieredzes – no vegāniskiem buljoniem līdz ievārījumiem bez cukura. Mūsu šefpavāre Ina atklāj jaunumus, ko vērts izmēģināt gan mājas virtuvē, gan profesionālā vidē.

Uhhmami vegāniskie buljoni 

Šis nebūs buljona kubiņš no kastītes! Buljonus izveidojis dāņu Michelin zvaigznes šefpavārs Frank Lantz, lai radītu revolucionārus augu valsts ēdienus. Bioloģiski, augu izcelsmes, bez glutēna un bez piedevām un alergēniem!

Dārzeņu – dārzeņu buljons bagātina zupu, risoto, mērces un sautējumus.

Chicken’ish – vistas buljona alternatīva ar bagātīgu garšu, piemērota risoto, mērču un zupu pagatavošanai.

Beef’ish – dziļš un izteiksmīgs buljons, kas atgādina liellopu gaļas buljonu un ir piemērots sautējumu, mērču un ramen pagatavošanai.

Ocean’ish – buljons ar jūras velšu garšu, kas piemērots buljona, jūras velšu makaronu un pat salātu mērču pagatavošanai.

Papildus buljoniem Uhhmami piedāvā četrus garšvielu maisījumus:

Truffle’ish garšvielu maisījums uz trifeļu bāzes, kas piemērots risoto, pastām un mērcēm.

Chee’ish – parmezāna sieram līdzīga garša, kas lieliski sader ar makaroniem, salātiem un pat popkornu.

Blue Chee’ish atgādina zilā siera garšu, ideāli piemērots mērcēm un salātiem.

Bacon’ish kūpināta, ar umami bagāta alternatīva bekonam, ideāli piemērota makaronu, kartupeļu un wok ēdieniem.

Jaunumi no Huilerie de Lapalisse – Francijas meistariem eļļu pasaulē!

Izbaudi 4 jaunas augstas kvalitātes eļļas: makadāmijas un zemesriekstu eļļas, īpašo eļļu wok ēdieniem, kā arī saulespuķu eļļu fritēšanai. Šīs un citas eļļas būs piemērotas gan ikdienas gatavošanai, gan profesionālai virtuvei  – izteiksmīgas un maigas garšas, daudzfunkcionāls pielietojums un aromātu daudzveidība!

Ina iesaka: “Aicinu izmēģināt zemesriekstu eļļu pie cepeškrāsni ceptiem dārzeņiem – garša būs pasakaina!”. 

Mazāk cukura, vairāk garšas!

 

 

Turpinot saldo tēmu – šie GOOD GOOD ievārījumi un riekstu krēmi bija patīkams atkājums. Bez pievienota cukura, vairāk augļu un mazāk kaloriju, salīdzinot ar tradicionālajiem ievārījumiem. Sēklu krekeris ar šo aveņu džemu starp maltītēm tagad ir mūsu favorīts, kad gribas ko saldu.

 

     

Arvien vairāk domājām, kā samazināt cukura patēriņu ikdienā. Tostarp – gatavojot dažādus konditorejas izstrādājumus un desertus, izvēlamies alternatīvas cukuram. Dulci Light  ir dabīgs un veselīgs saldinātājs, kas nemaina ēdienu un dzērienu autentisko garšu. 

 

Smūtiju maisījumi, kas mainīs Tavus rītus!  

 

 

Ja brokastīs esi iecienījis smūtijus, šie allreasons produkti var izmainīt Tavus steidzīgos rītus! Ogas, dārzeņi, superfoods vienā glāzē un pilnvērtīgas brokastis dažās sekundēs.  

Šie ir tikai daži no jaunumiem, ko atradīsi mūsu veikalos šopavasar. Nāc ciemos uz Gemoss vai iepazīsti tos mūsu e-veikalā – un ļauj jaunām garšām ienākt Tavā virtuvē!

 


Līdzīgas receptes

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.